Sziasztok!
Szombat este 8 orátol reggelig Jászberényben leszek autoval. Várom a jelentkezőket. Kamusok kiméljenek
Szombat este 8 orátol reggelig Jászberényben leszek autoval. Várom a jelentkezőket. Kamusok kiméljenek
196cm magas sportos igényes pasi , nővel , párral , aktiv pasival ismerkedne.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Sziasztok. 39éves, nem független, hármasban tapasztalt pasiként, keresek tartós diszkrét kapcsolatra párt, esetleg hölgyet. Fontos számomra a diszkréció és ápoltság. Szép napot mindenkinek
Sziasztok!Debreceni hölgyet keresek!

Sziasztok, hölgyet vagy párt fogadnék a mai nap este, ha kölcsönös a szimpátia. Fiatal 26 éves srác vagyok, érezzük jól magunkat, nem csak egy menetre

Sziasztok ma este ismerkednèk pártokkal hölgyekkel Debrecen környékén.
sziasztok spermas puncit nyalnék akár dugás közben is erre nyitott párokkal ismerkednék!
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Sziasztok
Ma estére lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Ma estére lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Nyíregyháza-Miskolc vonalon keresnék párt, vagy hölgyet.
Jelenleg Tokajban tartózkodom.
Jelenleg Tokajban tartózkodom.
szabolcs megyei 50éves hetero házaspár keres házaspárokat ,vagy szóló pasit sexbuli kialakitására
Írtam. Szívesen csatlakoznék ma!
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2022. 07. 30. szombat 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 30. szombat 18:03

szabolcs megyei 50éves hetero házaspár keres házaspárokat ,vagy szóló pasit sexbuli kialakitására
Nyíregyházán kedves párt keresek szimpátia alapon.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok! Hétköznap délutánra keresek hellyel rendelkező szimpatikus párt Nyíregyháza és Debreceni vonalon.
Sziasztok!
47 éves szolnoki férfi vagyok 48 éves páromnak keresnék egy biszex hölgyet akivel kipróbálhatná a nők közötti élvezeteket. Párom szenvedélyes és elég nyitott gondolkodású a szexben.
Privát üzenetben jelentkezz.
47 éves szolnoki férfi vagyok 48 éves páromnak keresnék egy biszex hölgyet akivel kipróbálhatná a nők közötti élvezeteket. Párom szenvedélyes és elég nyitott gondolkodású a szexben.
Privát üzenetben jelentkezz.
Holnap /vasárnap/ délelőtt közös örömökre valaki?? Helyem van.
Hánykor leszel?
(Ez egy válasz Necc1956 üzenetére (2022. 07. 30. szombat 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
39 éves srác keres Debrecenben hasonló korú férfit vagy párt akikkel a bi dolgok átélheti. Fontos először ismerkedés

Jászberény-Szolnok hölgy vagy pár?
sziasztok volna-e itt olyan pasi akit izgatná miközben dugja a feleseget aközben én nyalnek akár bele élvezes utan is?