Debrecen vonzáskörzetében ma este pár vagy hölg,egy kis izgalomra ?
Minket érdekelne egy ilyen
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2022. 07. 30. szombat 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 30. szombat 18:03

szabolcs megyei 50éves hetero házaspár keres házaspárokat ,vagy szóló pasit sexbuli kialakitására
Sziasztok
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy biszex párt keresek.
Szivesen ismerkedünk,jól szituált párokkal a közelünkből.Főleg Szabolcsból.Helyünk adott.Nem vagyunk sportos alkatúak.
Sziasztok.Bi férfi tagu párt keresek,de írhat bárki,aki szeret szopni.
Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Heves megye és környéke
Sziasztok.Csatlakoznék egy helyes,kedves párhoz.Elhanyagolt csini hölgy is írjon.Napközben is ráérek.
Sziasztok! Mai nap folyamán a kora esti órákban Debrecenben párral ismerkednénk egymás előtti, vagy párcserés szexre semmi sem kötelező alapon. Kulturált lakás van, várjuk kedves párok jelentkezését akik mernek talizni. Privát üzenetet várunk!..
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!

sziasztok volna-e itt olyan pasi akit izgatná miközben dugja a feleseget aközben én nyalnek akár bele élvezes utan is?
Jászberény-Szolnok hölgy vagy pár?
39 éves srác keres Debrecenben hasonló korú férfit vagy párt akikkel a bi dolgok átélheti. Fontos először ismerkedés

Hánykor leszel?
(Ez egy válasz Necc1956 üzenetére (2022. 07. 30. szombat 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap /vasárnap/ délelőtt közös örömökre valaki?? Helyem van.
Sziasztok!
47 éves szolnoki férfi vagyok 48 éves páromnak keresnék egy biszex hölgyet akivel kipróbálhatná a nők közötti élvezeteket. Párom szenvedélyes és elég nyitott gondolkodású a szexben.
Privát üzenetben jelentkezz.
47 éves szolnoki férfi vagyok 48 éves páromnak keresnék egy biszex hölgyet akivel kipróbálhatná a nők közötti élvezeteket. Párom szenvedélyes és elég nyitott gondolkodású a szexben.
Privát üzenetben jelentkezz.
Sziasztok! Hétköznap délutánra keresek hellyel rendelkező szimpatikus párt Nyíregyháza és Debreceni vonalon.
Nyíregyházán kedves párt keresek szimpátia alapon.Vékony aranyos fiú vagyok.

Írtam. Szívesen csatlakoznék ma!
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2022. 07. 30. szombat 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 30. szombat 18:03

szabolcs megyei 50éves hetero házaspár keres házaspárokat ,vagy szóló pasit sexbuli kialakitására
Nyíregyháza-Miskolc vonalon keresnék párt, vagy hölgyet.
Jelenleg Tokajban tartózkodom.
Jelenleg Tokajban tartózkodom.
Sziasztok
Ma estére lányt vagy biszex párt keresek.
Ma estére lányt vagy biszex párt keresek.