Sziasztok! Kedves közvetlen társaságot keresek!

sziasztok cuckoldra nyitott párral ismerkednék ahol a ferjet is izgatná ha dugas közben nyalhatnék! Hely kellene utazni tudok!
Napközbeni találkozókra keresek hölgyet vagy párt.Elhanyagolt hölgy,anyuka?
Sziasztok holnap estére azaz vasárnapra keresnénk egy párt vagy egy bi passzív pasit Debrecenben helyünk van. Csak aki komolyan gondolja ha érdekel írj priviben Viber számot kérünk ! Szép napot !
Sziasztok! Nyiregyi környéki telt molett külsejű hölgyet keresk titkos kalandra irj!!
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok szabolcsban tudtok párnak kikapcsolódási lehetőséget jó helyet?
Sziasztok,
Ma megyek kicsit nudizni, úszni, napozni.
Ha valakinek van kedve ( hölgy, pár ) akkor csatlakozhat.
Ma megyek kicsit nudizni, úszni, napozni.
Ha valakinek van kedve ( hölgy, pár ) akkor csatlakozhat.
Esetleg valaki(k) szombat délelőtt Debrecenben?
Debreceni pasit keresünk aki 35-40 közötti illetve véknyabb testalkatú. Mi 35-37 pár vagyunk
Sziasztok szombati napon csatlakoznék, csajszihoz párokhoz…írj privátot…utazni tudok
Sziasztok! Nyíregyházán aktív-uni srác/pasi?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék hölgyekkel,párokkal.
Mások által helyesnek vélt fiú vagyok.
Helyem nincs,utazni tudok.
Köszönöm, hogy elolvastátok további szép estét!
Szívesen ismerkednék hölgyekkel,párokkal.
Mások által helyesnek vélt fiú vagyok.
Helyem nincs,utazni tudok.
Köszönöm, hogy elolvastátok további szép estét!
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Aranyos vékony srác vagyok.
Aktiv pasi Nyiregyházán? Ma este
Sziasztok! Hétfőn nyiregyen dolgozom fizikai munka ami azt jelenti,hogy mivel nincs fürdésre lehetőség izzadt leszek!16-óra körül leszek a vasútállomáson amit biciklivel közelitek meg!Ennek tudatában ìrj ha van helyed lefürdök és már szophatod a farkamat! Nem kérdezek semmit a magánéleteddel kapcsolatban te sem tedd!Szekszpartnert keresek nem társat!
Nyíregyházán ma este párok szeretkezését szívesen nézném.
Jelentkeztem volna,ha nem lennék tiltva
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 04. csütörtök 16:51

Szombat esti gangbang partyra várjuk ápolt, szőrtelen férfiak jelentkezését.
Szabolcsi , hajdúági pár ki ma ráér?
pusz hely ok, de utazok is
pusz hely ok, de utazok is