Párt keresek Szabolcs megyében
Szerda este csatlakoznék egy helyes,kedves párhoz Szabolcs megyében.
Fital srácot vagy urat keresek aki kipróbálná fantasztikus műpuncimat...helyem van.Igényes srác vagyok,helyem van Pestmegyében!
Sziasztok. Augusztus 9-10 én Hajdúszoboszlón leszünk a fürdőbe. Szeretném ha valaki flörtölne a feleségemmel, esetleg megpróbálná elcsábítani. 165/60/39 éves.
Sziasztok! Ma délután Debrecenből megyek Budapestre,hölgy utast szívesen fel viszek.
Sziasztok Lányok hőlyhegy kamerázás vagy csak egykis beszélgetnés mindenre nyitotvagyok? skype:rodger.rodger2
Hogy sikerült az este?
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2022. 08. 06. szombat 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap reggel aktiv, uni ffi harmadiknak Debrecen környékén két pasinak?? Partnerem passzív, én akt-uni, de lehet hogy én csak nézném. Hely van.
Sziasztok ma estére Debrecenben keresnénk egy párt vagy esetleg egy bi passzív pasit aki csatlakozna hozzánk és nem levlezgetni akkar ha van kedved időd írj priviben Viber számot kérünk ! Szép napot
Most valaki Debrecen? Párok ? Igényes pasik lányok ? Találkozás ismerkedes ?
Sziasztok! Mai nap (vasárnap) a kora esti órákban párral ismerkednénk egymás előtti, vagy párcserés szexre semmi sem kötelező alapon. Várjuk kedves párok jelentkezését akik mernek talizni. Privát üzenetet várunk!..
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!

Debreceni vékony srácokat cumiznék

Kikapcsolodas hölgyeknek,jakuzzi,massage! Eger és környéke!
Sziasztok Jászberény és környékéről keresek ma estére
Én ott leszek. De ti csak párt kerestek ?
(Ez egy válasz tomm112 üzenetére (2022. 08. 06. szombat 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma este Bor- és Jazznapokra társaság Debrecenben?
Ma este Bor- és Jazznapokra társaság Debrecenben?
Sziasztok!Debreceni hölgyet keresek!

Ma estére keresünk hozzank hasonló bi párokat, fiúkat.
Sziasztok csak úgy alakult hogy ma este lenne jó szóval ma estére keresnenk egy párt vagy egy bi passzív pasit Debrecenben helyünk van akinek van kedve és el is jön az írjon privatban de Viber számot kérünk !
Sziasztok nyiregyi pár vagy lány ma?? Csak akik találkoznának.. 35 éves srác vagyok.. Helyem is lenne