Szolnok
50+ hapsi biszex érdeklődésű partnert keres
siorac69@citromail.hu
50+ hapsi biszex érdeklődésű partnert keres
siorac69@citromail.hu
Sziasztok esetleg valaki Szolnok Mezőtúr környékéről holnap tali ?
Házaspárt, párt fogadnánk!

Sziasztok!
Valaki segítsen rajtam!
Egyedül, pasiként szeretnék csatlakozni egy párhoz, ahol végre kipróbálhatnám milyen faszt szopni!
Feleségem ellenzi, de én másra sem bírok gondolni, csak hadd szophassak végre.
Olyan élvezettel tudnék szopni, annyira kíváncsi vagyok, annyira szeretném már végre megkóstolni valaki más gecijét
A sajátom ízét nagyon szeretem.
Létezik olyan pár ahol a hölgy szivesen tanitaná a saját férjén, egy kezdő pasinak, hogy kell faszt szopni?
Valaki segítsen rajtam!
Egyedül, pasiként szeretnék csatlakozni egy párhoz, ahol végre kipróbálhatnám milyen faszt szopni!
Feleségem ellenzi, de én másra sem bírok gondolni, csak hadd szophassak végre.
Olyan élvezettel tudnék szopni, annyira kíváncsi vagyok, annyira szeretném már végre megkóstolni valaki más gecijét

A sajátom ízét nagyon szeretem.
Létezik olyan pár ahol a hölgy szivesen tanitaná a saját férjén, egy kezdő pasinak, hogy kell faszt szopni?
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Nyíregyháza Kisvárda unatkozó hölgyet keresek!Helyem van!
Nyíregyháza Kisvárda unatkozó hölgyet keresek!
Üdv!
Debreceni perverz férfi vagyok, keresem domináns játszótársam extrém bdsm (erről bővebben az adatlapomon olvashatsz) élvezetekre
Debreceni perverz férfi vagyok, keresem domináns játszótársam extrém bdsm (erről bővebben az adatlapomon olvashatsz) élvezetekre
Bi férfi tagu párhoz csatlakoznék,de írhat bárki,aki szeret szopni.
Nyíregyházán volna valaki?
Helló!Szabolcs megyében ismerkednèk egyedülálló hölggyel,sajnos helyem nincs,de utazni tudok

Sziasztok! Ma napközben szabad vagyok. Ha valaki szeretne egy jó masszázst az jelentkezzen. Elsősorban hölgyek vagy párok. Szolnoki vagyok, a közelből keresnék. Helyem nincs, utazni tudok. Masszázspadot viszek. Gyógymasszőr a végzettségem.
Tiszavasvári üdülőben valaki?
Csinos igényes PÁRT keresek hosszútávú HÁZIBARÁT szerepre! 196cm igényes sportos szolis pasi vagyok.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Kisújszállás környékén keresek 50+-os hölgyet, aki kényeztetésre vágyik!
Írj bátran. Minden megoldás érdekel.

Szia!
Olyan hölgyet keresek kivel lehet találkozni!
Olyan hölgyet keresek kivel lehet találkozni!
Sziasztok! 19-ere valós,igényes párt keresünk egymás előtti sexhez,majd parcsereshez. Üzeneteket privátban kérjük
kezdok vagyunk,hasonló párt keresünk!

Sziasztok fiatal 30 éves macis alkatu ápolt normális pasi vagyok és bi fiúkkal ismiznek Debrecenben szívesen ki próbálnák mindent amihez akkar neked is kedved van !
Sziasztok! Jövő héten 12-13-án párral ismerkednénk. Üzeneteket privátba kérjük.
Sziasztok! Jövő héten 12-13-án párral ismerkednénk. Üzeneteket privátba kérjük.