Sziasztok!Magas sportos nagy méretű pasi,párt keres ma délutáni,esti nudizáshoz,,nudis fürdőzéshez,szex.Kis létszámú hangulatos fürdőbe.Heves megye
Holnap délelőtt csinos hölgy vagy pár?

Sziasztok ! 32 éves, heteró, szóló pasi vagyok. Normális, korrekt pár társaságát keresem szombat estére.
Utazás nem okoz gondot, privin tudunk egyeztetni a részletekről. Üdv
Utazás nem okoz gondot, privin tudunk egyeztetni a részletekről. Üdv
38 éves sportos pasi vagyok.Keresem azt a lányt aki ismerkedni kirándulna és szeret motorozzni
Sziasztok!
Péntek délelőtt hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék a hölgy örömére!
Ha egyedül érzed magad és magányos vagy akkor jelentkezz és kellemes társaságod leszek.
Ha párban vagytok és kiszeretnétek próbálni valami újjat vagy csak szeretnétek még egy partnert akkor írjatok!
Puszi Gábor
Péntek délelőtt hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék a hölgy örömére!
Ha egyedül érzed magad és magányos vagy akkor jelentkezz és kellemes társaságod leszek.
Ha párban vagytok és kiszeretnétek próbálni valami újjat vagy csak szeretnétek még egy partnert akkor írjatok!
Puszi Gábor
Egyszerű helyet biztosítanék ffi párnak Debrecen környékén.
Cuckoldra nyitott párral ismerkednek ahol a férjet izgatná ha dugas közben izgathatnám oket! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok
Péntek vagy szombat estére biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van
Péntek vagy szombat estére biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van
Helló.Szabolcs megyében ismerkednèk, egyedülálló hölggyel!

NYIREGYHÁZI 196cm magas 110lg sportos igényes szőrtelen szolis pasi ismerkedne.
Szeretném kipróbálni a szopást Nyíregyházán,helyem nincs sajnos, de mindenre vevő vagyok

Sziasztok!Magas sportos nagy méretű pasi,párt keres ma délutáni,esti nudizáshoz,,nudis termál fürdőzéshez,szex..Heves megye
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Ma Nyíregyházán esti órákban szopna valaki? Sóstón!
Sziasztok! Pasit keresünk Debrecenből!30-45 közötti sportos igényes pasit keresünk harmadiknak!
Sziasztok 180 magas átlagos testalkatú Debreceni srác vagyok hölgyek esetleg párok társaságát keresem hetero alapon.
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Sziasztok! Pár ismeretségét keressük szombati huncuttkodáshoz. Adatlapunk,bemutatkozásunk szerint! Természetesen hosszabb távra is szeretnénk megtalálni,párunkat! Lehetőleg,privát üzit írjatok! Legyen további szép napotok!
Teleélvezett puncit nyalnék ma este, akár szex közben!