Gangbangra, illetve cuckold játékokra keresünk pasikat heteró alapon. Adatlap olvasása kötelező. Kép nélkül ne is írj, felesleges.
Sziasztok!
Hétfő, kedd, szerda Debrecen környékén leszünk. Pároktól, pasiktól várunk fotós , tel számos privát levelet. Fotóink vannak az oldalon , azokon felül nem szeretnénk küldeni senkinek. Nézzetek meg személyesen bennünket!
Hétfő, kedd, szerda Debrecen környékén leszünk. Pároktól, pasiktól várunk fotós , tel számos privát levelet. Fotóink vannak az oldalon , azokon felül nem szeretnénk küldeni senkinek. Nézzetek meg személyesen bennünket!

Házaspárt, párt fogadnánk! Akár ma is.

Debreceni srácokat kényeztetnék orálisan
Bárhol

Szabolcs, hajdú megyei párt keresek, helyem van, de utazok is. privire
Ma Karcagon masszázs hölgyek párok és pasik számára
A jövő hét végén megyünk a Szikire. Lesz ott valaki innen? Párokkal, lányokkal szívesen ismerkednénk.
Sziasztok!Debreceni hölgyet keresek!

Utóirat. Szexi 50esek előnyben!
Sziasztok. Holnap(14)keresnek párt vagy hölgyet, aki szívesen kihasználja a 17/12es nemesebbik részem.
Szolnok, ma este? Barki, barmire
Sziasztok! Ma este még Debrecenben (a Chicagoban) tartózkodunk és hölgy tagunk számára keresünk jóképű, 35 alatti sármos, méretben nem kicsi fiút hellyel vagy anélkül. Csak telefonszámot tartalmazó levelet küldj, nincs időnk írogatni.
Sziasztok nyiregyi 35 éves srác vagyok.. Párt vagy lányt keresek aki akik ma találkoznának.. (Nyiregy és Debrecen)
Sziasztok. Kukkolnék Jóképű pasi vagyok.
Hali!
Debreceni passziv perverz férfi vagyok, hosszabb távra / rendszeres találkákra keresek aktiv férfit eleinte egyoldalú, viszonzatlan szopásra, nyalásra, masztira. Irj privátban!
Debreceni passziv perverz férfi vagyok, hosszabb távra / rendszeres találkákra keresek aktiv férfit eleinte egyoldalú, viszonzatlan szopásra, nyalásra, masztira. Irj privátban!
A mai napon Fehérgyarmaton falu nap lesz este ott fogok tartozkodni mint biztonsági őr hölgy vagy pár esetleg
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Szép napot mindenkinek. Debreceni hölggyel, párral ismerkednék.
Ma Nyíregyházán esti órákban szopna valaki?Sóstón!
Sziasztok
Ma estére lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van
Ma estére lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van