Átutazóban leszek Tiszaújváros-Hajdúböszörmény között. Valaki orálisan kielégítene ?
Ma délután nyiregyen valaki kaland?helyem nincs
Sziasztok. Szopatnék Balmazújváros közelében.
sziasztok! Párként keresnénk hetero srácot (30-50 év közötti) hosszabb távra Borsod vagy Szabolcs megyéből aki hellyel rendelkezik és találkozni is akar. Privát üzenetekre reagálunk.
Csinos 22/150/40 parommal keresunk Nagyfarku pasit HÁZIBARÁTNAK hosszútávra Nyiregyhaza
Spernas puncit nyalnak akár dugas közben is erre nyitott párok vannak-e itt?
Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.

Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra.
Sziasztok!
Holnap este párhoz csatlakoznèk ,hölgy örömère.
Holnap este párhoz csatlakoznèk ,hölgy örömère.
Sziasztok! Szombaton Debrecenben kora este szimpatikus, közvetlen párral ismerkednénk pl. egy pohár ital, vagy kávé elfogyasztása mellett semmi sem kötelező alapon, ha megvan a szimpátia bármi is megtörténhet
hely megoldható privát leveleket várunk. További szép napot!

Sziasztok. Nem független jó képűnek mondott srác keres párokat minden jóra. Diszkréció adott és elvárt. Helyem van de mobilis vagyok. Lehetőleg munkaidőben. Köszönöm.
Sziasztok.Nagyon csinos pár vagytok
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2022. 08. 24. szerda 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 06:57

Sziasztok!
Adatlapunkon leírtak alapján keressük partnereinket hosszabb távra, kizárólag a közelünkből.
Adatlapunkon leírtak alapján keressük partnereinket hosszabb távra, kizárólag a közelünkből.
Sziasztok,
Szolnokon keresnék fiatal lányt akivel áldozhatnánk az erotika oltárán.
47 éves minden jóra nyitott átlagos férfi vagyok.
Helyem van.
Privát üzeneteket várok elérhetőséggel.
Szolnokon keresnék fiatal lányt akivel áldozhatnánk az erotika oltárán.
47 éves minden jóra nyitott átlagos férfi vagyok.
Helyem van.
Privát üzeneteket várok elérhetőséggel.
Aktív havert szeretnék, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Igényes , hölgyet masziroznèk otthonában mai napon
Csinos 22/159/40 parommal keresunk Nagyfarku pasit HÁZIBARÁTNAK hosszútávra
Spernas puncit nyalnak akár dugas közben is erre nyitott párok vannak-e itt?
Ma estére Hajdúszoboszlón keresek unatkozó hölgyet, párt jó szex-partyra! 60 éves, 176cm, 87kg kopaszodó, aktív, vastag, kb. 20cm. kukival: Imádok nyalni!
39 éves hetero srác kivancsi bi iránt érdeklődő fiút vagy párt keres Debrecenben. Ismerkedés chaten majd talakozó :,D
Sziasztok!Ma pár közös nudizás termál fürdőzés...Tisza tónál.Kis csendes helyen.