Debrecenbe férfias pasival masztiznék kényeztetném orálisan is akár kölcsönösen is
Kedd délután nyiregyen szopatnék
Kedd délután szopatnék
Sziasztok ma Debrecenben szívesen taliznek egy bi sráccal délelőtt helyem van normális ápolt macis alkatu pasi vagyok !
Szolnokon kedd esetleg szerda estére keresek partnert partnereket,hellyel. Kb17 órától érek rá. Mindenféle lehetőség érdekel.
Most vki ? Szopnék - helyem van szabolcs megye -
Sziasztok pasit keresunk a felesegem örömére , aki hejettesitene , mivel bevan gipszelve a labam! smile hétfőn késő estere! Max 50 eves korig! Csak az irjon aki el is tud jonni!
Sziasztok szívesen ismerkednek vagy taliznek holnap hétfő Debrecenben bi sráccal helyem van írj bátran normális ápolt macis alkatu pasi vagyok !
Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, közös borozgatás, hancúrozásra Borsodból adatlapunk szerint.. Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.
35 és 60 éves pasik vagyunk hármasra keresünk vékony átlagos pasit Szolnok-Budapest vonalon
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Nyíregyházán kedves diszkrét párt keresek.Vékony fiú vagyok.
Sziasztok!magas portos testalkatú pasi nagy mérettel párt keres ma,közös nudis termál fürdőzés nudizás,szex,cuckold.
Ma estére keresünk 30alatti srácot hetero alapon, helyünk van Debrecenben
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
35 és 60 évek vékony pasik vagyunk tartós szexre keresünk kortól függetlenül vékony átlagos sportos pasit Szolnok-Budapest vonalon
Valaki ma kora delutan M3-M35 pihenoben kozos hoki?
Vasárnaptól kedd estig Nyíregyházán leszünk. Kalandokra keresünk párt, lányt, pasit.
Sziasztok! Holnap d.u.-ra keresek párt vagy nőt Debrecenben vagy a környékén. Ha kell helyet is tudok.

Sziasztok.Párként ffi keresünk a hölgy részére.45/157/70 nő, 51/170/90 ffi. 35-55 éves korig.15-20cm/ 5,5-6 cm intim mérettel.Normális,kedves,ffit keresünk aki nem 2 perces és nem csak igérgetők.Képgyüjtők,recskabetyárok ,szájcincárok kiméljenek.
Igényes pasi aki utazni tud és csatlakozna párhoz ma este?