196cm magas igényes intelligens ápolt pasi , PÁRT keres rendszeres hetkozbeni talalkozokra!
Nyiregyhaza
Hely van
Nyiregyhaza
Hely van
Házaspárt, párt keresünk akár ma estére is!

Nyíregyházán kedves párt párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok!Párt,Hölgyet,Urat fogadók ma este anyagiaktól mentes érzéki kényeztető masszázsra.....Szimpátia fontos!Privátban küldj telefonszámot és megbeszéljük!Hajdú-Bihar
Sziasztok
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van
Sziasztok! Nyíregyháza, Debrecenben ismerkednék nővel/párral.
Hajdúszoboszlón, unatkozó hölgyet nyalnák-falnák, párhoz csatlakoznék!
Lányt keresek ki találkozni is tud velem!
Sziasztok holnap szerda délelőtt szívesen taliznék Debrecen ben bi pasival minden jóban benne vagyok helyem van ha van kedved írj priviben szép napot !
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék bi alapon !
Hajdúszoboszlón, ma kedd napközben, este, esetleg szerda napközben, hölgy kívánságát teljesíteném, párokhoz csatlakoznék! Imádok nyalakodni, dugni, enyhe bi is bejön.
Fotózáshoz lányt keresünk, esetleg egy páros női tagját.
Heteró lányt keresek!
Szia. Én kipróbálnám a szopást. Napközben ha van helyed keress meg.
(Ez egy válasz regalador üzenetére (2022. 09. 19. hétfő 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 19. hétfő 08:28

Nyíregyháza környékén keresem, szopni vágyó partnerem.
Ha női rucis, harisnyás vagy az prioritás.

Sziasztok!Keresünk egy normális,diszkrét biszex pasit érzéki szexre ...!Fotót ,telefonszámot légyszíves küldj privátban!

Sziasztok szerda délelőtt taliznek egy bi pasival én egy ápolt normális macis alkatu srác vagyok minden jóban benne vagyok Debrecenben helyem lesz ha van kedved és komolyan gondolod írj privátban!
Nyíregyháza környékén keresem, szopni vágyó partnerem.

Sziasztok!Párt,Hölgyet,Urat fogadók ma este anyagiaktól mentes érzéki kényeztető masszázsra.....Szimpátia fontos!Privátban küldj telefonszámot és megbeszéljük.
Szopnek most Debrecenbe!