Hajdúszoboszlón, ma kedd nappal vagy este, esetleg holnap délelőtt, unatkozó hölgyet szétnyalnák, vagy amit kíván! Párhoz csatlakoznék!
Sziasztok, 196cm magas igenyes intelligens NYIREGYHÁZI pasi , PÁRT keres hosszútávra HÁZIBARÁT szerepre. Hetero alapon. Szivesen kényeztetném a hölgytagot , cuckold is.
Szabolcs megye !
Keresek csak szopatni akaró méretes csupasz szerszámot...
helyem van.
Keresek csak szopatni akaró méretes csupasz szerszámot...
helyem van.
Párokat vagy sportos pasikat keresünk!

Hajdúszoboszlón, kedd nappal, este, szerda délelőtt, unatkozó hölgyet kényeztetnek, párhoz castlakoznek

sziasztok olyan párral ismerkednék akiket izgatná a dupla farok egy punciban dolog! hely kellene utazni tudok
Szabolcs megyéből 2 pasi párt keres.
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Debrecenben péntek este szállodában ,nagyjából az adatlapom szerint szívesen találkoznék.
Ma napközben Jászberény környékén hölgy vagy pár? 40es sportos hetero pasi vagyok.
Nyiregy környékén valaki?
Titkos szexkapcsolatra keresek igényes Nőt!Akit elhanyagolnak,vagy csak nem tudnak kielégíteni.Aki nem akar bonyodalmakat , hanem heti egyszer egy kellemes együttlétet,egy kitartó vastag farkú kőkemény farkú pasival akit lovagolna, vagy hátulról szeretné megkapni ami jár neki.Csak szex és más semmi!Biztos hogy van itt olyan!Jelentkezz!
Szexuális életünk színesítésére keresünk harmadik beszállót Nyíregyházán. Légy szíves, ne 2 soros levelet írj!
Szexuális életünk színesítésére keresünk harmadik beszállót. Légy szíves, ne 2 soros levelet írj!
Holnap(hétfő) nyiregyen kalandoznák

mátészalkai 50éves hetero házaspár,keres hetero házibarátot rendszeres talira
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz vagy hölgyhöz. Igényes, potens férfi vagyok sok szabadidővel.Napközben is ráérek és este is. Írj és mindent megbeszélhetünk.