Sziasztok! A Tornázók nevű párt szeretném megtalálni! Ha magatokra ismertek írjatok légyszi! Köszi!
Hosszabb távra keresem hölgy/pár partnerem akinek lenne helye/búvóhelye.
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok!
Ma este szívesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz Hatvanban vagy közelében!
22 óra után esetleg fogadni is tudok ha úgy szeretnéd!
Átlagos testalkatú pasi közvetlen személyiséggel,jó humorral,hozzáértéssel 20/5-ös intimmel!
Ma este szívesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz Hatvanban vagy közelében!
22 óra után esetleg fogadni is tudok ha úgy szeretnéd!
Átlagos testalkatú pasi közvetlen személyiséggel,jó humorral,hozzáértéssel 20/5-ös intimmel!
Sziasztok! Ma Nyíregyházán szopatnék!
Sziasztok! Debrecenben ismerkednék párokkal, vagy hölggyel. Fiatalos, egyedülálló férfi vagyok. Nem szeretek hosszasan levelezni, a személyes találkozás híve vagyok. Egy nyilvános helyen összefutunk és ott mindenki eldöntheti, legyen-e folytatás, vagy sem. Írjatok és tali akár már ma is!
Sziasztok jövő héten 6 an estére keresnénk párt vagy bi passzív pasit Szolnokon akinek van helye és jól akarja velünk érezni magát Viber számot kérünk természetesen csak aki komolyan gondolja szép napot !
Ma estére pasit keresünk nagy mérettel. Helyed legyen.

Debrecen és környékén keresnék hölgyet, aki imádja a spermát, extra mennyiségem van!!
Üdv!
Debreceni szub-mazo férfi vagyok, bdsm mellett vonz számtalan extrém, perverz és bizarr élvezet.. keresem domináns játszótársam, tabumentes együttlétekre.
Debreceni szub-mazo férfi vagyok, bdsm mellett vonz számtalan extrém, perverz és bizarr élvezet.. keresem domináns játszótársam, tabumentes együttlétekre.
Debrecen és környékén keresnék hölgyet, aki imádja a spermát, extra mennyiségem van!!
Hölgy teleélvezett punciját kényeztetném. Akár szex közben is!
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit pasikat vagy párt szexuális életünk szinesitésére. Nyíregyházán. Vagy utazni tudunk eszerü távolságon belül. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz.
Nyíregyháza környékén holnap este bi kalandra aktív bi pasi?
Sziasztok Szolnok és környékéről várom nők lányok jelentkezését aki pasit keres. Utazni fogadni is tudok viber van varom a leveleket.
Ma este van kukkolható pár? Akiket izgat ha kocsiban, lakásban meglesik őket!
Kár hogy most nem vagyok vasváriban.
(Ez egy válasz motoroskaaa üzenetére (2022. 09. 30. péntek 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Tekintsétek meg az adatlapom,keressetek bizalommal!
Tekintsétek meg az adatlapom,keressetek bizalommal!
Tiszavasváriban szopnék hely van
Párt, házaspárt keresek, helyem van. privire