Sziasztok! Valós párral találkoznék Nyíregyháza és Debrecen környékén.
Nyíregyházán volna aktív?
Full bisex, csinos milf barátnőmmel, bisex hölgytagú párral huncutkodnánk.
Csajos dolgon lenne a hangsúly, de a résztvevők majd döntenek a továbbiakról.
Csajos dolgon lenne a hangsúly, de a résztvevők majd döntenek a továbbiakról.

Sziasztok én egy bi macis alkatú normális ápolt pasi vagyok és szívesen ismerkednék Debrecenben ha van kedved keres privatban minden jó dolog érdekel szép napot!
NYIREGYHÁZI nőt , párt , aktiv pasit keresem. Hely van belvarosi ujjépitésű lakásban.
Igényes 196cm magas sportos igényes pasi vagyok.
Igényes 196cm magas sportos igényes pasi vagyok.
Valaki délután Nyíregyháza állomás környékén kis kalandra?
Sziasztok jàszberèny környèkèn aktiv pasival ismerkednèk
Csütörtök estére lányt/párt keresek
Ma este szivesen meglatogatnek valakit a kornyeken. Vagy parokat
Sziasztok! Szerda és csütörtök estére keresek nőt vagy párt. Hajdú-Bihar, Szabolcs, BAZ megyéből.
Párt, csoda folytán hölgyet fogadnék !
Ápolt, kulturált, diszkrét, masszírozni, utazni is tudó pasi.
Ápolt, kulturált, diszkrét, masszírozni, utazni is tudó pasi.

Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
viber számunk 70 374 7733
Sziasztok! Debreceni, független, fiatalos férfi vagyok. Van már tapasztalatom, hogy milyen egy párral ismerkedni és ha beengednek az intim életükbe, az mit jelent.
A belvárosban lakom, ahol simán tudunk találkozni.
Képeket nem kérek és nem is küldök! Egy nemiszerv nekem nem mond semmit, az archoz, alakhoz pedig szeretek személyt is társítani. Eddig is úgy sikerült ismerkedni, hogy találkoztunk egy nyilvános helyen, beszélgettünk egy kicsit, majd mindenki eldönthette, hogy lesz-e folytatás. Írjatok és fussunk össze még ma!
A belvárosban lakom, ahol simán tudunk találkozni.
Képeket nem kérek és nem is küldök! Egy nemiszerv nekem nem mond semmit, az archoz, alakhoz pedig szeretek személyt is társítani. Eddig is úgy sikerült ismerkedni, hogy találkoztunk egy nyilvános helyen, beszélgettünk egy kicsit, majd mindenki eldönthette, hogy lesz-e folytatás. Írjatok és fussunk össze még ma!
Ápolt, diszkrét pasi, ma este fogadni tudna, kulturált párt, esetleg hölgyért elmennék.
Masszírozni tudó, kulturált, ápolt pasi vagyok !
Masszírozni tudó, kulturált, ápolt pasi vagyok !

Sziasztok! Párhoz csatlakoznék a nő örömére.
Ma este Nyíregyházán?
Ma Debrecenben esetleg maszírozni tudó helyes pasi?
Sziasztok! Ma mennénk Debrecenbe a Chicago szórakozó helyre. Lenne pasi aki felszedné a barátnőm és esetleg sexelne vele?
Sziasztok
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van