NYIREGYHÁZI nőt , párt , aktiv pasit keresem. Hely van belvarosi ujjépitésű lakásban.
Igényes 196cm magas sportos igényes pasi vagyok.
Sziasztok én egy bi macis alkatú normális ápolt pasi vagyok és szívesen ismerkednék Debrecenben ha van kedved keres privatban minden jó dolog érdekel szép napot!
Full bisex, csinos milf barátnőmmel, bisex hölgytagú párral huncutkodnánk.
Csajos dolgon lenne a hangsúly, de a résztvevők majd döntenek a továbbiakról.
Csajos dolgon lenne a hangsúly, de a résztvevők majd döntenek a továbbiakról.

Nyíregyházán volna aktív?
Sziasztok! Valós párral találkoznék Nyíregyháza és Debrecen környékén.
NYIREGYHÁZI nőt , párt , aktiv pasit keresem. Hely van belvarosi ujjépitésű lakásban.
Szabolcs megyei párt keresek ki ma ráér. privire
Sziasztok..szerdán (okt. 12) este 8-9 körül, esetleg nem lenne hölgy, vagy pár aki szívesen ismerkedne illetve kölcsönös szimpátia esetén találkozna velem Debrecen vagy Hajdúszoboszló, illetve környékén?
Sziasztok!Hajdú-Bihar, Mindkét részről biszex párt,pasit keresünk szimpátián alapú, érzéki szexre, akiknek hozzánk hasonlóan fontos ,hogy mindenki élvezi mindenkivel...Telefonszámot kérünk.
Kortól függetlenül szopnék Nyiregyen, helyem nincs, szabadban is ok. Délután 5 körül jó minden nap
Debrecenben keresnék bi uni pasit
196/110/40 igényes potens sportos testalkatu Nyiregyhazi ferfi ismerkedne
Aktív, potens, 18/5 intim méretű pasi keresi odaadó partnerét délelőtt Nyíregyháza, Délután Mátészalka, Fehérgyarmat korzetebrn
Nyíregyházán kedves párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok. Berettyóújfalui pár aki pasit keres? Igényes, diszkrét vagyok.
Debrecenbe pénteken a Badár Sándor elő adáson valaki elcsábítaná a párom? csak is jóképű max. 30 éves sportos pasi jöhet szóba leveleket privátba kérem.
Az előadás közben? Ezt hogy gondoltàtok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 11. kedd 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 11. kedd 11:55
Törölt felhasználó (4673985)

Debrecenbe pénteken a Badár Sándor elő adáson valaki elcsábítaná a párom? csak is jóképű max. 30 éves sportos pasi jöhet szóba leveleket privátba kérem.
Sziasztok! Még mindig aktuális
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 09. vasárnap 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 09. vasárnap 16:43

Törölt felhasználó (4539002)

Sziasztok! Szerda és csütörtök estére keresek nőt vagy párt. Hajdú-Bihar, Szabolcs, BAZ megyéből.
Szexhavert keresek, közös hokira, vagy párhoz csatlakoznék bi kiváncsisággal!
Nem az elöadás közben gondoltam inkább utánna
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2022. 10. 11. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)