Debrecenben férfias pasit orálisan kényeztetnék diszkréció adott és elvárt.
Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Párhoz csatlakoznèk diszkréten.
Nyiregyhazi igenyes teljesen szortelen passziv pasi
Keres jomeretu aktivat rendszeres talalkozasokra
Hely van
Keres jomeretu aktivat rendszeres talalkozasokra
Hely van

Nyíregyházi kezdő bi srác vagyok. Aktív partnert keresek.
Sziasztok ma Szolnokon valaki közös kaland?
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Sziasztok. Hajdú-Bihar megyei párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Aktív pasit vagy ilyen tagú párt keresnék. Hajdú illetve Szabolcs megyeből
Sziasztok. 23 eves macis srac vagyok. Ma estére keresek kemény farkú szoptatómat Nagyhegyesre. Irj ha erdekel a dolog
Október 20-23. között szívesen találkoznék hölggyel/párral Szolnokon és környékén.
Sziasztok! Ma este Pestről jövök Nyiregyre! Útközbe valamelyik pihenőbe esetleg valaki leápolna?
sziasztok olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol mindkettojuket izgatna a spermas puncki kinyalása!
Nyíregyházán most valaki megszopatna?
Sziasztok!
A mai nap folyamán hölgy vagy pár,akinek lenne kedve ismerkedni,találkozni?
N
A mai nap folyamán hölgy vagy pár,akinek lenne kedve ismerkedni,találkozni?
N
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Sziasztok, lányt keresünk 3ashoz, légy ápolt, a többit megbeszeljuk. Üdv Zs&N
Legközelebb valami ismertetőt írjatok.
Ott voltam en is tegnap de így nehez rátok találni... (Ez egy válasz tomm112 üzenetére (2022. 10. 15. szombat 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 15. szombat 22:47
Ott voltam en is tegnap de így nehez rátok találni... (Ez egy válasz tomm112 üzenetére (2022. 10. 15. szombat 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Ma este Debrecenben a Roncsban leszünk. Lányok, párok es kulturált férfiak is jelentkezhetnek. Férfiakkal nyilvánosan nem kívánunk “mutatkozni”, de dupla oral es társai beleférhet.
Ma este Debrecenben a Roncsban leszünk. Lányok, párok es kulturált férfiak is jelentkezhetnek. Férfiakkal nyilvánosan nem kívánunk “mutatkozni”, de dupla oral es társai beleférhet.
Nyíregyházán kedves párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.