Sziasztok
(Ez egy válasz joeyvand üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Párokat keresünk minden jóra

szabolcs megyében rendezendő sex házibuliba résztvevők jelentkezését várjuk
Sziasztok.. Még lehet jelentkezni november 12 Szarvason egy hazi swinger buliba. 8/10 part várunk csinos hölgytagokkal. Eddig 6 pár van még 2 jöhet. Lesz bográcsozás italozas jakkuzi és finom italizás zene és természetesen finom szex. Nincs hozzájárulasi díj..csak mindenki hoz kis itókát nasit barmit. Gyönyörű környezetben lesz a buli .. igényes ápolt párok. .ott alvás lehetséges. Levélben érdeklődj. Csak házaspár.
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Sziasztok!Szombat estére keresek párt,Demjéni termál tó fürdőbe,fürdőzés,szaunázás,szex.
Berettyóujfaluban most délelött térdelnék
Debrecenben feleségét szopatnék a férj láttára.
Hajdú-Szabolcs Megyébe aktív roma pasit-pasikat keresek.
Kisvárda vagy Nyíregyháza környékén tali valaki? Hölgy pár esetleg?
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
40 éves bi érdeklődésű, de kezdő srác keresi hasonló korú vagy fiatalabb férfi ismeretségét Debrecenben.
Párként keresünk elsősorban lányt a pasi számára,kettesben vagy hármasban való találkára. Az oldalt ketten kezeljük. Telefonbeszélgetés, skype vagy messenger beszélgetés után a személyes találkozást preferáljuk. A hölgy tagunk teljesen kezdő, a férfi tagunknak több éves kapcsolata volt már a többes szex terén. Közös programoktól sem zárkózunk el. Akár egy mozizás, akár egy szórakozóhely (bowling, darts, billiárd), vagy egy jó beszélgetés. Barátság extrákkal kapcsolat. Érezzük jól magunk!
Sziasztok.
Kifejezetten nagy vagy extrém nagy, természetes mellű hölgyeket keresek,legalább 110-es mellbősèg felett.
A többit privátban!!!
Kifejezetten nagy vagy extrém nagy, természetes mellű hölgyeket keresek,legalább 110-es mellbősèg felett.
A többit privátban!!!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
NYIREGYHAZAN párt kerek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
Hely van
Sziasztok!
Cuckold illetve hármas szexre csatlakoznèk egy kedves ès igényes párhoz.Szeretem a molettebb hölgyeket is nagyon
Előre is köszönöm! Szép napot!
Cuckold illetve hármas szexre csatlakoznèk egy kedves ès igényes párhoz.Szeretem a molettebb hölgyeket is nagyon

Sziasztok! Csütörtök este szívesen csatlakoznak párhoz.
POTENS 196cm NYÍREGYHÁZI pasi keres Nőt , Párt
Hely van
Hely van
Szabolcs m.kukkolato valaki ,esetleg pàr