Sziasztok.Ma délután,este,pár Egerszalók nosztalgia fürdőben ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte,újjazzzák,szopatják a párját egy méretes szerszámmal.
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki kedveli a kicsit extrémebb játékokat is.Vibrik, dildók, tágítós játékok, fenekelés, viasz, mellpaskolás,kötözés stb.Tapasztalat és fantázia van.Párok is.
Sziasztok, Nyíregyházán nőkkel ismerkednék, minden jóban benne vagyok

Sziasztok, csajok, nők, hölgyek eseteg lenne kedvetek ismerkedni?
Keresem azt a nyíregyházi párt aki V naményban Szaunázni szokott...
Szia ha gondolod privátban beszéljünk.
(Ez egy válasz CSilla202075 üzenetére (2022. 11. 05. szombat 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas közben is ! Hely kellene utazni tudok!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok!
Debrecenben ismerkednék párokkal. Helyem van, így az nem okoz problémát. A személyes találkozás híve vagyok. Egy nyilvános helyen összefutunk és utána mindenki eldöntheti, szeretné-e a folytatást, vagy sem.
Debrecenben ismerkednék párokkal. Helyem van, így az nem okoz problémát. A személyes találkozás híve vagyok. Egy nyilvános helyen összefutunk és utána mindenki eldöntheti, szeretné-e a folytatást, vagy sem.
Debreceni vékony srácot szopnék.
Sziasztok! Ma délelőtt Nyíregyházán szopatnék!
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Sziasztok ma este beszallnek parokhoz 3madiknak akar biszex alapon is
hely is megoldhato ha kell !!

Ma estére keresek hölgyet vagy párt egy kis kikapcsolodásra ! Debrecen környékén !
nyiregyháza ??
Keresem azt a hölgyet aki nagy szemérem ajkaival elkápráztatna vagy párt ahol a hölgy tagjának ilyen puncija van. Csatlakoznák hozzájuk hetero alapon.
sziasztok