Nyíregyházán kedves párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Foto a holgyrol adatlapon
Nyiregyhazan.
Sziasztok, elhanyagolt hölgyeket, egyedülálló csajokat, nőket keresek minden jóra, diszkréció adott és elvárt, lakásom van, de utazni is tudok, érezzük jól egymást

Ne haragudj, de ez milyen hozzáállás? Még azt is elvárnád, hogy Ő írjon rád? Aztán meg csodálkozol, hogy nem tudsz puncit szerezni. Mégis mit vársz? Kitöltetlen adatlap, képek hiánya és még arra is lusta vagy, hogy írjál neki egy szépen megfogalmazott levelet. Agyrém!
(Ez egy válasz Roland81 üzenetére (2022. 11. 07. hétfő 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Nyiregy-ujfehértó -n keresek rapid randira urakat hajnal 024:00-02:00 között
sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas kozben is. vannak e itt erre nyitott pár? hely kellene utazni tudnek
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Nyiregyhazan.
mátészalkai 50éves hetero házaspár,keres szombat estére hetero pasit vagy házaspárt
Sziasztok!
Nyíregyháza, környékèn keresek férfias aktív férfit aki dugna, szopatna keményen!! Írj .
Nyíregyháza, környékèn keresek férfias aktív férfit aki dugna, szopatna keményen!! Írj .

Nyiregyhazan.
Fotok a adatlapon a holgyrol
Nyiregyhazan.
Fotok a adatlapon a holgyrol
Van aki színesebbé tenné a holnap estémet Debrecenben? Alkalmanként járok arra.
Sziasztok!
Nyíregyháza - Debrecen környékén keresünk nagy intimmel pasit a feleségem örömére! Péntektől vasárnapig leszünk ezen a környéken! Maximum 40 éves koráig!
Nyíregyháza - Debrecen környékén keresünk nagy intimmel pasit a feleségem örömére! Péntektől vasárnapig leszünk ezen a környéken! Maximum 40 éves koráig!
Ma Nyíbàtor ? Hölgyek ..max párok

Írj privátban kérlek.
(Ez egy válasz CSilla202075 üzenetére (2022. 11. 05. szombat 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Tiszafüreden ma reggel szopható pasit keresek
sziasztok
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok nyiregyi pár vagy lány találkozni ma? 35 éves srác vagyok