Nyíregyházán kedves párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Szolnokon keresek biszex érdeklődésű partnert

Sziasztok!
Nyíregyháza - Debrecen környékén keresünk nagy intimmel pasit a feleségem örömére! Péntektől vasárnapig leszünk ezen a környéken! Maximum 40 éves koráig!
Nyíregyháza - Debrecen környékén keresünk nagy intimmel pasit a feleségem örömére! Péntektől vasárnapig leszünk ezen a környéken! Maximum 40 éves koráig!
Sziasztok nyiregyi pár vagy lány aki akik találkoznának? Ma délelőtt vagy délután.. 35 éves srác vagyok...Helyem is van..
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Rámér valaki a mai nap Nyiregyen aki szopatna?
Csupasz méretes farkat szopnék - helyem van /szabolcs megye /
diszkrécio adott elvárt
diszkrécio adott elvárt
Van most kukkolható pár Nyíregyen?
Gyengém a nagy szemérem ajkakkal rendelkező Punci. Keresem azt a hölgyet aki nagy szemérem ajkaival elkápráztatna vagy párt ahol a hölgy tagjának ilyen puncija van. Csatlakoznák hozzájuk Kizárólag hetero alapon.
Debrecenbe tud valaki búvóhely?
50éves hetero házaspár hétvégére sexprogramot keres,pasik,párok,bulik
Sportos igényes sráckènt ismerkednek egy kedves idősebb párral a hölgy kedvére csatlakoznèk..... esetleg cuckold
Szép napot!

Bi fősulis fiúként csatlakoznèk egy kedves párhoz mindkét fél örömére.
Sziasztok!
Intelligens, ápolt, sportos férfiként csatlakoznék párokhoz.
Tapasztalatom van a többes szexben és sokakkal ellentétben tudom, hol a helyem egy ilyen viszonyban.
Intelligens, ápolt, sportos férfiként csatlakoznék párokhoz.
Tapasztalatom van a többes szexben és sokakkal ellentétben tudom, hol a helyem egy ilyen viszonyban.
Nyíregyházán keresem, tiszta diszkrét alkalmi haveromat kölcsönös hokyra, simire stb.stb . smile smile kipróbálnám milyen egy tiszta egészséges faszt merevre szopni, még nem volt részem benne ezért mindenképp kölcsönösen szeretném.Bi pár is ok. Helyem az nincsen de ha van autód abban is ok. ,vagy ha pont jó az idő szabadban eldugott helyen is. Én 40es nős ápolt diszkrét. beka2
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Foto a holgyrol adatlapon
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Foto a holgyrol adatlapon
Sziasztok. Bi párt keresnék szabolcs megyében.
tetszett ahogy megfogalmaztad.....
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2022. 11. 08. kedd 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 08. kedd 07:27

Ne haragudj, de ez milyen hozzáállás? Még azt is elvárnád, hogy Ő írjon rád? Aztán meg csodálkozol, hogy nem tudsz puncit szerezni. Mégis mit vársz? Kitöltetlen adatlap, képek hiánya és még arra is lusta vagy, hogy írjál neki egy szépen megfogalmazott levelet. Agyrém!
Szabolcsi hajdúsági pár ki ráér?
Hely van
Hely van
Sziasztok. Holnap délelőtt folyamán keresek partnert autós kalandra. Szeghalom - Püspökladány - Nádudvar - Tiszacsege útvonalon.