Sziasztok!Magas sportos nagy méretű pasi párt keres,Szombaton délutáni és esti közös termál fürdőzéshez,szaunázáshoz,Demjén termál tó fürdőben.

Holnap Nyíregyháza és környékén párt/hölgyet keresek hetero alapon.

Sziasztok
Ma délutánra Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma délutánra Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.

Sziasztok!Bi párhoz csatlakoznèk mindkét fél örömére....
Nyíregyházán kedves párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Szolnokon keresek biszex érdeklődésű partnert

Sziasztok!
Nyíregyháza - Debrecen környékén keresünk nagy intimmel pasit a feleségem örömére! Péntektől vasárnapig leszünk ezen a környéken! Maximum 40 éves koráig!
Nyíregyháza - Debrecen környékén keresünk nagy intimmel pasit a feleségem örömére! Péntektől vasárnapig leszünk ezen a környéken! Maximum 40 éves koráig!
Sziasztok nyiregyi pár vagy lány aki akik találkoznának? Ma délelőtt vagy délután.. 35 éves srác vagyok...Helyem is van..
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Rámér valaki a mai nap Nyiregyen aki szopatna?
Csupasz méretes farkat szopnék - helyem van /szabolcs megye /
diszkrécio adott elvárt
diszkrécio adott elvárt
Van most kukkolható pár Nyíregyen?
Gyengém a nagy szemérem ajkakkal rendelkező Punci. Keresem azt a hölgyet aki nagy szemérem ajkaival elkápráztatna vagy párt ahol a hölgy tagjának ilyen puncija van. Csatlakoznák hozzájuk Kizárólag hetero alapon.
Debrecenbe tud valaki búvóhely?
50éves hetero házaspár hétvégére sexprogramot keres,pasik,párok,bulik
Sportos igényes sráckènt ismerkednek egy kedves idősebb párral a hölgy kedvére csatlakoznèk..... esetleg cuckold
Szép napot!

Bi fősulis fiúként csatlakoznèk egy kedves párhoz mindkét fél örömére.
Sziasztok!
Intelligens, ápolt, sportos férfiként csatlakoznék párokhoz.
Tapasztalatom van a többes szexben és sokakkal ellentétben tudom, hol a helyem egy ilyen viszonyban.
Intelligens, ápolt, sportos férfiként csatlakoznék párokhoz.
Tapasztalatom van a többes szexben és sokakkal ellentétben tudom, hol a helyem egy ilyen viszonyban.