Valaki most nyiregyen állomás környéken?szopnek szivesen
Nyíregyházán kedves nyitott párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sajnálatos,hogy csak párt kerestek,bár én sem vagyok Szabolcsban jelen pillanatban..a hölgy gyönyörű és magával ragadó....és azt is hozzá kell tenni,hogy írtad öregedtetek..szerintem a hölgynél akár csak egy jó bornál az a pár év nem vált hátránnyá....
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2022. 11. 11. péntek 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 11. péntek 19:11

Sziasztok! Jelenleg szabadsagunkat toltjuk itthon Nyiregyhazan. Szeretnenk talalkozni akar mindket reszrol bisex párral. Helyunk sajnos nincs. Vagyis jelenleg nem alkalmas nalunk. Ha valakit érdekel egy kozel 50 eves par, jelezzen uzenetben. Vannak kepek az adatlapunkkon de azok regiek. Valtoztunk , oregedtunk a kepek keszitese ota. Csak part keresunk. Ferfiak kerunk ne.
Sziasztok! Jelenleg szabadsagunkat toltjuk itthon Nyiregyhazan. Szeretnenk talalkozni akar mindket reszrol bisex párral. Helyunk sajnos nincs. Vagyis jelenleg nem alkalmas nalunk. Ha valakit érdekel egy kozel 50 eves par, jelezzen uzenetben. Vannak kepek az adatlapunkkon de azok regiek. Valtoztunk , oregedtunk a kepek keszitese ota. Csak part keresunk. Ferfiak kerunk ne.
De jól esne egy finom szabolcsi punci...
Sziasztok, ma estére keresném női partnerem Nyíregyháza és vonzáskörzetében, lakásom van, utazni tudok.
Komádiban ismerkednék!
Házaspár keresi a család barátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Privát üzenetet írj!
Sziasztok! Debrecenben keresünk harmadiknak lányt. A pasi 40, a lány 29. Teljes diszkréció, képeket csak privátban küldünk, kérünk.
196cm magas igényes pasi ismerkedne
NYIREGYHAZA
NYIREGYHAZA
Igényes hölgytagú párhoz csatlakoznék, akik szeretik az extrém szexet! Kényeztessük egymást kölcsönösen!
Sziasztok, most Szombaton tartjuk házi bulinkat Szarvason egy szép diszkrét nyaralóba. Nincs belépési díj! Mindenki hoz valamit itóka nasi barmi. Este 6 órától lehet jönni, reggelig tart a buli. Kb 10 párra számítunk..de jobb a + mint a -
ezért még 2 csinos szex imádó hölgytagú parok jelentkezését fogadnánk. Bográcsozunk iszogatunk zene, szép nagy kültéri téliesítve teraszon jakkuzi szauna.. hangulatos vilagítások és finom párcserés s többes szex

150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Foto a holgyrol adatlapon
Utazni tudj
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Foto a holgyrol adatlapon
Utazni tudj
Sziasztok!Magas sportos nagy méretű pasi párt keres,Szombaton délutáni és esti közös termál fürdőzéshez,szaunázáshoz,Demjén termál tó fürdőben.

Holnap Nyíregyháza és környékén párt/hölgyet keresek hetero alapon.

Sziasztok
Ma délutánra Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma délutánra Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.

Sziasztok!Bi párhoz csatlakoznèk mindkét fél örömére....
Nyíregyházán kedves párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.