Sziasztok! Első szopásomra keresek partnert aki kellően türelmes, és segítőkész. Szájba élvezés természetesen oké. Helyem nincs, autóban és szabadban is megfelel, Nyiregyen vagyok elérhető délután 5 után.
Szolnok m1e
Biszex érdeklődésű partnert keresek
Biszex érdeklődésű partnert keresek

sziasztok.Nyiregyházán keresek thaiföldi.japan.kinai lanyok???akik szexkapcsolatot keresnek????tud valaki segiteni ebben??
Ma valaki Szabolcs megyében?
Sziasztok Nyiregyi vagy Debreceni pár vagy lány aki találkozna ma?? Helyem van.. 35 éves srác vagyok..
50éves hetero házaspár házibuliba beszálna
sziasztok keten egy punciban dologra nyitott párok vannak-e itt? Hely kellene utazni tudok!
Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok, Debreceni párokhoz csatlakoznék, szabadidőnk kellemes eltöltésére
, hely szükséges.

Pár szeretkezését nézném esetleg ha van lehetőség beszállnék.Miskolcon lakás van de utazni is tudok.50+ inteligens. ápolt vállalkozó vagyok
Sziasztok Szebolcsi arányos telt molett hölgypartnerem keresem tartós titkosra! Irj rám ismerjük meg egymást!
Szabolcs megye ? Méretes csupasz farkú pasit szopnék - Hely van
Diszkréció adott elvárt!
Diszkréció adott elvárt!
És a Nyíregyházi állatkert parkolóra gondoltam!

Sziasztok,ma este állatkert parkolóban ]autós,ismerkedés tali,parok vagy hölgy személyében!?23:00! Az adatlapomon vannak fotók és valósak is.
Sziasztok Nyiregyi vagy Debreceni pár vagy lány aki találkozna ma?? Helyem van.. 35 éves srác vagyok..
Sziasztok!
A mai nap szívesen ismerkednénk szimpatikus párokkal. Ha szimpatikusok vagyunk írjatok bátran
A mai nap szívesen ismerkednénk szimpatikus párokkal. Ha szimpatikusok vagyunk írjatok bátran

Kedves párokat keresünk minden jóra

sziasztok spermas puncit nyalnak akár dugas kozben is .erre nyitott párokkal ismerkednek! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok , tiszatónàl taliznék szeximàdó hölgyel
Sziasutok , tiszatónàl taliznék szeximàdó hölgyel