Sziasztok!Holnap délután este párral ismerkednék,Demjén termál fürdőben.Fürdőzés,szaunázás,szex a parkolóban,öltözőben...magas sportos nagy mérető pasi vagyok.
Szép estét. Hajdú - Bihar megyei biszex férfitagú párral ismerkednék mindenki örömére.
Nyíregyházán kedves párt párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok! Ma délután este párral ismerkednék,Demjén termál fürdőben.Fürdőzés,szaunázás,szex a parkolóban,öltözőben...magas sportos nagy mérető pasi vagyok. Vagy csak nézd ahogy szopatom dugom a barátnőd,feleséged.
Sziasztok! Első szopásomra keresek partnert aki kellően türelmes, és segítőkész. Szájba élvezés természetesen oké. Helyem nincs, autóban és szabadban is megfelel, Nyiregyen vagyok elérhető délután 5 után. Vagy hétvégén megbeszélés alapján. .
Vasárnap estére keresek párt helyem van.
Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok! Masszázst keresek Mátészalkához közel.
Sziasztok
Ma délutánra, vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma délutánra, vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Sziasutok , tiszatónàl taliznék szeximàdó hölgyel
Sziasztok , tiszatónàl taliznék szeximàdó hölgyel
sziasztok spermas puncit nyalnak akár dugas kozben is .erre nyitott párokkal ismerkednek! Hely kellene utazni tudok!
Kedves párokat keresünk minden jóra

Sziasztok!
A mai nap szívesen ismerkednénk szimpatikus párokkal. Ha szimpatikusok vagyunk írjatok bátran
A mai nap szívesen ismerkednénk szimpatikus párokkal. Ha szimpatikusok vagyunk írjatok bátran

Sziasztok Nyiregyi vagy Debreceni pár vagy lány aki találkozna ma?? Helyem van.. 35 éves srác vagyok..
Sziasztok,ma este állatkert parkolóban ]autós,ismerkedés tali,parok vagy hölgy személyében!?23:00! Az adatlapomon vannak fotók és valósak is.
És a Nyíregyházi állatkert parkolóra gondoltam!

Szabolcs megye ? Méretes csupasz farkú pasit szopnék - Hely van
Diszkréció adott elvárt!
Diszkréció adott elvárt!
Sziasztok Szebolcsi arányos telt molett hölgypartnerem keresem tartós titkosra! Irj rám ismerjük meg egymást!
Pár szeretkezését nézném esetleg ha van lehetőség beszállnék.Miskolcon lakás van de utazni is tudok.50+ inteligens. ápolt vállalkozó vagyok