Borotvált méretes pasit keresek - orál én csinálnám - én 40es pasi
Helyem van szabolcs megye - diszkréció adott elvárt
Helyem van szabolcs megye - diszkréció adott elvárt
Nyháza-Debrecen környékén pár keres hellyel rendelkező igényes pasit nagyobb méret előny aki a ferfi tag elott megdugna a hölgyet. Csók orál nincs szex csak gumival 167cm 74kg a hölgy. Előny ha fotó videó készülhet.
NYIREGYHAZAN ki spriccelne szájba?
ziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott párok esetleg?
Hali Hali Hajdúszoboszló v környéken valaki holnapi nap folyamán valami ? Lenyelné?! Vagy bele ülne ? Kocsiban …
Sziasztok! Ma Szolnokon kocsiban szopatnek!
))

Szabolcsi Hölgy masszőrt keresek!
Írj!
Írj!
Szabolcsi hölgyet keresek találkozásra!
Írj!
Írj!
Sziasztok!
Berénybe fizetős csajszival volt már vkinek dolga?
keresek egy csajszit de hátha vkinek volt már dolga vele, főleg 2-3 pasival volt egyszerre
Berénybe fizetős csajszival volt már vkinek dolga?
keresek egy csajszit de hátha vkinek volt már dolga vele, főleg 2-3 pasival volt egyszerre
NYIREGYHAZAN ki spriccelne szájba?

Sziasztok nyiregyi vagy debrecenei pár vagy lány aki találkozna ma? Helyem van.. 35 éves srác vagyok..
Igényes NYIREGYHAZI pasi keresi PÁROK társaságát, ahol a pasi végignéznè, hogy
Párját megdugják, teleélvezik.
Hely van igényes belvárosi ujjépitésüben
Párját megdugják, teleélvezik.
Hely van igényes belvárosi ujjépitésüben
Nyíregyházán ma volna jó adottságú..?aki szopatna?
Debrecen nagyerdőn tali?
Sziasztok! Első szopásomra keresek partnert aki kellően türelmes, és segítőkész. Szájba élvezés természetesen oké. Helyem nincs, autóban és szabadban is megfelel, Nyiregyen vagyok elérhető délután 5 után.
Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok!
Bárándon ismerkednék hölggyel/párral.
Hely megoldható!
Bárándon ismerkednék hölggyel/párral.
Hely megoldható!
Nyíregyházi párhoz ,házaspárhoz csatlakoznék.
Sziasztok! Ismerkednék debreceni párokkal, lányokkal. Hellyel rendelkezem, így nem okoz gondot, hogy hol legyen a tali, de mobil is vagyok, ha szükséges.
Képeket nem kérek és nem küldök, a személyes találkozás híve vagyok! Fussunk össze egy nyilvános helyen! Beszélgetünk és meglátjuk, van-e a szimpátia. Ha igen, jöhet a folytatás...
Képeket nem kérek és nem küldök, a személyes találkozás híve vagyok! Fussunk össze egy nyilvános helyen! Beszélgetünk és meglátjuk, van-e a szimpátia. Ha igen, jöhet a folytatás...