Sziasztok.
Hétvégére keresek kalandot. Szolnok megye
Hétvégére keresek kalandot. Szolnok megye
sziasztok olyan nyitott parral ismerkednek ahol a par miindkét tagjat izgatná ha dugas közben nyalhatnek akar bele élvezessel is! Hely kellene utazni tudok!
Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
50éves hetero házaspár szombat estére hetero pasit keres
Ma valaki Szabolcs megyében?
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Ma 14 óra körül Debrecenben valaki?
Ma azaz 25-én délután ,este,éjszakára pároknak buvó helyet biztosítanék uziket privátba kérem.
Üdv Hölgyeim!
Olyan pasit kerestek aki mer is találkozni,aki nem kamu,aki nem csak szavakban juttat a fellegekbe hanem tényleg orgazmust okoz és érzékiséget ad?!
Írjatok rám,mindent megbeszélünk!
Olyan pasit kerestek aki mer is találkozni,aki nem kamu,aki nem csak szavakban juttat a fellegekbe hanem tényleg orgazmust okoz és érzékiséget ad?!
Írjatok rám,mindent megbeszélünk!
Sziasztok. Macis kedvelo kanos pasit keresek ma estere. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog.
Sziasztok olyan párral ismerkednék ahol a feleség megtanítana szopni úgy hogy a férjén gyakorolnánk
Viszonzás nélkül nyalnék puncit, kor nem számít, hármasban is benne vagyok

Sziasztok nyiregyi vagy debrecenei pár vagy lány aki találkozna ma? Helyem van.. 35 éves srác vagyok..
Sziasztok. December 3 ismét házi szex bulit tervezünk Szarvason. Aki szeretne jelentkezni levélben írjon. Max 10 pár 30-40-50 es korosztály..finom sültes tálak jakkuzi szauna sex. Csak valós házaspárok jelentkezését várjuk.
Holnap valaki Szabolcs megyében?
NYIREGYHAZAN ki spriccelne szájba?
Párt keresek ma közös nudis termál fürdőzés,szex,kis csendes hangulatos termál nudi ban a Tisza tónál
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Borotvált méretes pasit keresek - orál én csinálnám - én 40es pasi
Helyem van szabolcs megye - diszkréció adott elvárt
Helyem van szabolcs megye - diszkréció adott elvárt
Nyháza-Debrecen környékén pár keres hellyel rendelkező igényes pasit nagyobb méret előny aki a ferfi tag elott megdugna a hölgyet. Csók orál nincs szex csak gumival 167cm 74kg a hölgy. Előny ha fotó videó készülhet.