Debreceni vékony srácot keresek

Sziasztok.Péntek esti nudis termál fürdőzéshez,erotikához,párt keresek.Kis csendes termál fürdő a Tisza tónál.Magas sportos pasi nagy mérettel.
Mi keszulunk a hetvegen. Csak nem tudjuk meg mikor
Ma Debrecen napközben ?
Szopni szeretnék Nyiregyen, délután 5 órakor állomás vagy környéke.
Hali!
Mi, ott leszünk
Mi, ott leszünk

Sziasztok
Péntek vagy szombat estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Péntek vagy szombat estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
sziasztok csakis debreceni sajat lakassal rendelkezo enyhe bi pasit keresnenk akik tudnanak minket fogadni az esti orakban!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Nyíregyen vagy Debrecenben valaki ma este vagy holnap délig
sziasztok. Péntek délután a mediterrán élményfürdőben hölgy vagy pár?
Debrecen környékén leszünk jövő héten wellnessbe,olyan férfit,vagy párt keresek,ahol a férfi megpróbálná husis barátnőmet elcsábítani,míg én medencében,addig ők szobában kufircolnának.
Sziasztok! 27 éves, sportos, női fehérneműs CD-ként keresnénk tőlem idősebb (35-40+), domináns, férfit, elhanyagolt férjet, aki szívesen uralkodna rajtam kiélve szexuális vágyait. Leginkább az alárendelt szerep izgatna és a kemény bánásmód amolyan szexrabszolga szerepben, de mindenre nyitott vagyok ami ehhez hasonló berkeken belül mozog.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok.
Kifejezetten nagy vagy extrém nagy cicis hölgyeket keresek vagy olyan párhoz csatlakoznèk ahol a hölgy tagnak nagy cicije van.
A többit privátban
Kifejezetten nagy vagy extrém nagy cicis hölgyeket keresek vagy olyan párhoz csatlakoznèk ahol a hölgy tagnak nagy cicije van.
A többit privátban
sziasztok! Régi vágyam, egy tüzes roma nővel lenni. Akár párral, akár szóló nővel szívesen ismerkednék
sziasztok csakis debreceni sajat lakassal rendelkezo enyhe bi pasit keresnenk akik tudnanak minket fogadni az esti orakban!
Érett part keresek Debrecen környéken szóbajöhető más is mobil vagyok