Igényes , tiszta ápolt PASIT keresünk CUCKOLDRA!
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
Sziasztok mai napon Mezőtúr- Szolnok -Budapest . Átutazóban vagyok autóval . Szívesen ismerkednék . Szép napot .
PÁrt, házaspárt keresek ki ma ráér vagy péntek szombaton, hely ok, de utazok is.
peti privire
peti privire
Sexy párokat keresünk minden jóra

Sziasztok
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van
Sziasztok nagy intimmel keresünk harmadiknak pasit nyiregyhaza-debrecen környékén a feleségem örömére ! Péntektől Vasárnapig leszünk a környéken!
Sziasztok. Párt kukkolnék Debrecen és környékén.

Szia!Szimpatikus partnerünket keressük párosunk női tagjának az örömére.
Igényes , tiszta ápolt PASIT keresünk CUCKOLDRA!
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
Sziasztok,most Debrecenbe valaki?
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Sziasztok!
Találkozásra. keresek hölgyet !
Nem gond he Te nem vagy független !
Hetró nagyarpasi vagyok.
Találkozásra. keresek hölgyet !
Nem gond he Te nem vagy független !
Hetró nagyarpasi vagyok.
Péntek, szombat estére keresünk harmadiknak sportos pasit. Helyünk van. Utazni nem tudunk, csak Debrecen.
Sziasztok esetleg valaki ma Balmazùjvàros ès környèkèn lenne kedve talizni pàr esetleg làny szemèlyèben?
Sziasztok . Csütörtök 12.08napközben átutazóban szolnok és környéke autóval leszek . Szívesen ismerkedek találkozok . Párral - hölgyel .
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Van-e itt olyan pasi aki tudna fogadni debrecenbe egy teltebb párt 3asra 7vegeken? Enyhe bi okés de nem kötelezo!
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok ! 32 éves, heteró, szóló pasi vagyok. Péntek estére keresek normális, korrekt párt, helyem van, privit írj. Üdv
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !