Én szívesen részt vennék benne.
Írtam privibe. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 09. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 09. péntek 08:10
Írtam privibe. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 09. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658958)

Igényes , tiszta ápolt PASIT keresünk CUCKOLDRA!
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
Sziasztok ma utazunk Nyíregyházára és vasárnapig ott leszünk! Nagy intimmel keresünk Nyíregyháza és Debrecen,pasit harmadiknak a feleségem örömére
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
Ápolt pasi aki csatlakozna párhoz ma este Szabolcs megyében? Utazni tudj, fotó legyen.
Az már szép idő! Feleségem előtt nekem is volt egy 5 éves kapcsolatom egy házaspárral. Gratulálok nektek!
(Ez egy válasz bartam üzenetére (2022. 12. 04. vasárnap 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 04. vasárnap 14:22

Sziasztok.Van egy meglevő hármasunk(már vagy 10 éve).Mi mint egy H.pár és egy pasi.Keresnénk hölgyet vagy párt'aki csatlakozna hozzánk.
Holnap estére Debrecenben pasit keresünk. Viber, és fotó alap.

Sziasztok. Szép estét mindenkinek. Holnap estére keresek hölgyet, vagy párt Debrecen környékén.
Debrecenben tanuló,dolgozó bi fiúként barátkoznèk kedves bi párokkal mindkét fél örömére lennèk.Köszönöm szépen!
Hölgyek! Párok!
Keressetek bizalommal!
Keressetek bizalommal!
Sziasztok nagy intimmel keresünk harmadiknak pasit nyiregyhaza-debrecen környékén a feleségem örömére ! Péntektől Vasárnapig leszünk a környéken!
Sziasztok! Kalandot keresek nyiregyen, helyem nincs, de bármire vevő vagyok, írjon aki unatkozik és lenne kedve valamihez.
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
Sziasztok mai napon Mezőtúr- Szolnok -Budapest . Átutazóban vagyok autóval . Szívesen ismerkednék . Szép napot .
PÁrt, házaspárt keresek ki ma ráér vagy péntek szombaton, hely ok, de utazok is.
peti privire
peti privire
Sexy párokat keresünk minden jóra

Sziasztok
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van
Sziasztok nagy intimmel keresünk harmadiknak pasit nyiregyhaza-debrecen környékén a feleségem örömére ! Péntektől Vasárnapig leszünk a környéken!
Sziasztok. Párt kukkolnék Debrecen és környékén.

Szia!Szimpatikus partnerünket keressük párosunk női tagjának az örömére.
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan