sziasztok van e itt olyan pasi akit izgatná ha elotte meg digjak a feleseget? hely kellene utazni tudok
Sziasztok. Szilveszter estére keresnénk ápolt srácokat heteró alapon a feleség örömére. Csak aki komolyan is gondolja.
Ma Nyíregyháza valaki?
Szívesen találkoznék kölcsönös szimpátia alapján hölgy/párral Szolnokon. Fiatal tapasztalt srác vagyok. Belső üzenetet várok.
Sziasztok! Kedves közvetlen társaságot keresek!

Sziasztok! Ma estére keresünk fogadni tudó srácot vagy srácokat (30-50 év között). Helyünk jelenleg nincs de 100 km-en belül szívesen utazunk.
Sziasztok!!40 es maga sportos pasi nagy intimmel,párral ismerkedne ma közös nudis termál fürdőzés,szex.Kis csendes swinger jellegű nudiban a Tisza tónál.
Hölgyek! Párok!
Pár kellemes óra velem akár kísérőként is!
Keressetek bizalommal!
Pár kellemes óra velem akár kísérőként is!
Keressetek bizalommal!
Sziasztok! Ma pasit keresünk a feleségem örömére! Nyíregyháza Debrecen ... Utazni tudunk
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Kalandot keresek Nyiregyen, helyem nincs, de mindenben benne vagyok, írjon aki szeretne jól eltölteni egy kis időt

Biszex érdeklődésű értelmes, igényes emberekkel barátkoznék

Igényes bi fiúként csatlakoznèk egy kedves párhoz mindkét fél örömére.Debrecen,Nyíregy... Köszönöm!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
NYIREGYHÁZÁN igényes pasit keresek aki szopatna
.
.
Sziasztok! 30 éves nem független diszkrét srác vagyok. Normál test alkatú, de erős ! Holnap estére keresek párt vagy hölgyet mindenki örömére

Sziasztok!! Párt keresnék ma estére….. diszkrét, igényes nem független ffi ként!! Akár csak nézném de igény esetén bármi….. esetleg magányos hölgy??? időseb hölgy??? Üdv
Sziasztok! Hölgyekel és hpárokkal ismerkednék Debrecenbe és környékén napközbeni talira!
Üzeneteket a privátban várom!
Üzeneteket a privátban várom!
Sziasztok
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van
Hely van
Sziasztok