Szabolcsi Bi pasikat keresek éjszakai talira
Nyíregyházán kedves idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Nyíregyen szopatnék..
Ma délelőtt nyíregyházán laza szex?
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok
Péntek vagy szombat estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Péntek vagy szombat estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Sziasztok!
40-es pár keres szerdai napi talira hölgyet mindhármunk örömére!
Tudjuk lehetetlen de hátha....
Esetleg hellyel rendelkező házaspár
40-es pár keres szerdai napi talira hölgyet mindhármunk örömére!
Tudjuk lehetetlen de hátha....
Esetleg hellyel rendelkező házaspár
50éves hetero házaspár 3as 4es.vagy többes feláláshoz csatlakozna
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Aktiv pasi aki szopatna ?
Hely van
Hely van
Debrecenbe délután térdelnék
Sziasztok mainap delelott es kora delutan fogadni tudo holgyet vagy part keresek debrecen es kornyeken

Délután 5-kor nyiregyi állomáson szopnék
Sziasztok. Ma délután lenne kanos pasi nyiregyháza vagy környékén ki meg szopatna?
szolnokon keresek valakit a napokban egy kis örömszerzésre
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elötte dugjak meg a feleseget? hely kellene utazni tudnek!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Sziasztok nővel lánnyal ismerkednék szex kapcsolatra aki pasit keres várom a leveleket. Adatlapom van. Utazni tudok de helyem is van. Szolnok és környéke. Irjatok
Sziasztok olyan debreceni pasit keresnenk akinek lenne sajat helye s tudna fogadni 7végente egy duci teltebb párt 3 asozasokra!
Sziasztok.Nyíregyházi párhoz csatlakoznék.