Sziasztok!Ma ebéd után ebben a szép napsütéses időben párral ismerkednék közös nudis termál fürdőzés,szex, .Magas sportos nagy méretű pasi vagyok.Heves megyében van a fürdő a Tisza tó mellett ....
Tudom, hogy senki nincs, de: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
sziasztok debreceni pasit keresnenk akinek lenne saját helye és a 7végenként ráérne s tudna minket fogadni egy duci part! Viber jo lenne ha lenne!
Holnap délelőtt hölgy vagy pár Hajdú-Bihar illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.
Ma estére.Kizárólag mára,azaz 2022,12,18,ára keresek valkit,aki vendégűl látna minket.Mi pár vagyunk.Nem feltétlen szex céljából. De lessz ami lesz.Nyíregyházán élűnk tudunk utazni ,de határokon belül.Köszönöm
Sziasztok éretthölgyet keresek titkos viszonyra!!
Sziasztok. Hajduhadhazon keresek kalandot. Barmi erdekel. Irj es megbeszeljuk.
December 21-25 kozott Debrecenben leszunk csaladlatogatason. Arra gondoltunk, hogy feldobjuk ezt a par napot es keresunk egy izgalmas part. A szallasunk alkalmas lenne vendegek fogadasara. Ha esetleg volna kedve valakinek jelentkezni, tegyetek meg. Utana fotocsere, egy telefonalas es egy kavezas lenne a menetrend, majd eldontjuk, hogy van-e kemia es tovabbiak. Csak parokat keresunk! Udv F es G
Udv F es G
Udv F es G
Kedves sexy párt keresünk
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Na kezdi már megint...
(Ez egy válasz Tobleroneee üzenetére (2022. 12. 16. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 16. péntek 14:17

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok.Bi férfi tagú párhoz csatlakoznék.
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki kedveli vagy kiprobálná a kicsit extrémebb játékokat is.Kötözés,fenekelés, tágítós játékok, fisting, gyertya, mellpaskolás stb.Tapasztalat és fantázia van.Párok is.
Nyíregyházán idősebb párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok! Nyiregyi husos telt molett nővel ismerkednék titkosan.
Sziasztok! Ma délelőtt Nyíregyhàzán szopatnék!
Sziasztok!
Találkozásra hölgyet keresek!
Írj!!!!
Találkozásra hölgyet keresek!
Írj!!!!
Sziasztok!
Szívesen tölteném a ma estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Hölgyek esetében teljes körű kényeztetés (Amíg nincs minimum 2 orgazmus addig garantáltan nincs spricc) mindent a hölgy öröméért!
Párok esetében más felállás is megoldható lehet,minden megbeszélés tárgya! 20/5-ös kis baráttal,kitartással és odaadással rendelkezem!
Hatvan és környéke!
Szívesen tölteném a ma estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Hölgyek esetében teljes körű kényeztetés (Amíg nincs minimum 2 orgazmus addig garantáltan nincs spricc) mindent a hölgy öröméért!
Párok esetében más felállás is megoldható lehet,minden megbeszélés tárgya! 20/5-ös kis baráttal,kitartással és odaadással rendelkezem!
Hatvan és környéke!
Sziasztok. Nyíregyházán keresek hölgyet/lány egyszeri vagy akár több alkalomra. Szivesen csatlakozaok akár párrokhoz is.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.