MI: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok. Bi férfi tagú párhoz csatlakoznék. Nyíregyháza és környéke.
Ma délután pár,közös nudis termál fürdőzés,szex,cuckold magas sportos nagy méretű pasival....swinger nudiban Heves megye
Hello
150/50/23 csinos partneremmel (foto tarskeresos adatlapon)
Keresünk igényes ferfit hosszútávra házibarátnak, cuckoldra stb
Nyiregyháza
Helyünk van
150/50/23 csinos partneremmel (foto tarskeresos adatlapon)
Keresünk igényes ferfit hosszútávra házibarátnak, cuckoldra stb
Nyiregyháza
Helyünk van
szexre keresünk bi meleg pasit Szolnokon lakunk 60 és 35 éves pasik vagyunk
Sziasztok! Hölgyekel és hpárokkal ismerkednék Debrecenbe és környékén napközbeni talira!
Üzeneteket a privátban várom! Punciba élvezésel is, akár baba csinálást is vállalom, a még beszéltek alapján!!!! Adatlapomomat olvasd el!
Üzeneteket a privátban várom! Punciba élvezésel is, akár baba csinálást is vállalom, a még beszéltek alapján!!!! Adatlapomomat olvasd el!
Ma este Nyíregyházán 2 pasi érdekel valakit?
Helló! Egyedülálló hölggyel ismerkednèk Nyíregyháza és környékén!!

Valaki esetleg meg tudna szopatni nyiregyen?
Sziasztok. Mi egy kövér pár. Természetes intimel. Keresünk Nyíregyházán hellyel rendelkező fogadni tudó pasit, párt, nöt szexuális életünk szinesitésére.
Ma este a Hallban retró bulin lesz innen valaki?

szabolcsi pár ma?
Tudom, hogy senki nincs, de: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Szabolcsba párt keresek
Sziasztok!
Nyíregyháza, környéke lenne találkozni akaró férfi?
Nyíregyháza, környéke lenne találkozni akaró férfi?
NYIREGYHAZAN szopnék igényes ápolt pasit.
Párt keresek 3 asra hely van , de utazok is. privire
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elötte dugjak meg a feleseget vagy vele kozosen? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok Nemhiszem ell nincs Nyiregyi telt nö