Sziasztok! BUÉK mindenkinek. Pár, hölgy aki komolyan is gondolja?
Sziasztok . Január közepén pár éjszakát Debrecenben töltünk . Programot keresnénk . . .
Boldog Új évet kívánok mindenkinek!!
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Vannak itt komolytalan párok? Csak és kizárólag olyat keresünk, akik az ismerkedés bizonyos szakában szó nélkül lelépnek, eltűnnek. Elegünk van már a sok komoly, szexelni akaró párból. Állandóan képet cserélni, menni randizni, stb. Fárasztó ez.

Nyíregyházán hol jó kocsival mgállni ahol zavartalanul lehet orálisan kényeztetni…. Gyakran megfordulok mostanság arra.

20cm vagy nagyobb farokméretű igényes pasit keresünk NYÍREGYHÁZÁN igényes 150/50/23 hölgytagunk rendszeres kielégítésére
Helyünk van.
Foto a holgyről adatlapon
Helyünk van.
Foto a holgyről adatlapon
Szolnokon valaki?
Egész este fuvarozok !
Ha valakit vinni kell szóljón!
Ha valakit vinni kell szóljón!
Erotikában gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek!

Helló. Magányos hölgy számára, esetleg egy nagy méretű pasi ma estére.?
"ha gondolod"
(Ez egy válasz La-Rive üzenetére (2022. 12. 31. szombat 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 31. szombat 16:15

Sziasztok!
Nyíregyházi, hetero pasi vagyok.
Próbálom kihasználni az alkalmat... Előfordul, hogy szilveszterkor egy hölgy azt tapasztalja, hogy a párja már délután kiütötte magát és az éjszaka sem úgy alakul amit holnap büszkén posztolna Facebookon. Amúgy is elege van már a pasijából,de most kiakadt mert hiába vette fel a szép ruhát, gáz az egész.
Ilyen csalódott hölgy vigasztalását vállalom és mivel úriember vagyok, most ingyen.
Keress gondolod !
Pá.
Próbálom kihasználni az alkalmat... Előfordul, hogy szilveszterkor egy hölgy azt tapasztalja, hogy a párja már délután kiütötte magát és az éjszaka sem úgy alakul amit holnap büszkén posztolna Facebookon. Amúgy is elege van már a pasijából,de most kiakadt mert hiába vette fel a szép ruhát, gáz az egész.
Ilyen csalódott hölgy vigasztalását vállalom és mivel úriember vagyok, most ingyen.

Keress gondolod !
Pá.
Sziasztok. Jön valaki a debreceni tenebis szilveszteri (techno) buliba?
Sziasztok!
Keress gondolod !
Pá.

Keress gondolod !
Pá.
Sziasztok! Debrecenbe a,Hall-ban szilveszterezünk.Szívesen ismerkedünk! Kapcsolat felvétel privátba. BÚÉK!
Sziasztok ma estere harmadiknak lehet jonni
irjatok

sziasztok 37éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra pártól se zárkózunk el helyünk van.

Újfehértói hölgy van?
Boldog uj évet kivanok mindenkinek olyan pasik vannak-e itt akit izgatna ha megdugjak a feleseget? Hely kellene utazni tudok!