Nyíregyen közös maszti? Orál?
Ma este valaki?
NYIREGYHÁZI sok szabadidővel rendelkező HÁZIBARÁTOT keresünk!
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen wink
Vibered legyen
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen wink
Vibered legyen
Sziasztok. Bi pár szabolcsban akad?
Tartós szexkapcsolatra keresek hölgyet vagy párt Szabolcsban.
Sziasztok..kedden(jan. 03) este 8-9 körül, esetleg nem lenne hölgy, vagy pár aki szívesen ismerkedne illetve kölcsönös szimpátia esetén találkozna velem Debrecen vagy Hajdúszoboszló, illetve környékén?
Sziasztok! Szabolcsban tartós kapcsolatra ismerkednék.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Szia!
Hölgyet keresek talékozásra!
Hölgyet keresek talékozásra!
sziasztok 37éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra pártól se zárkózunk el helyünk van.

Sziasztok.Ismerkednék egy helyes, kedves párral.
Debreceni vékony srácoka keresek

Nyíregyházán idősebb fantáziadús párokat keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.

Sziasztok. Bi férfi tagú párral ismerkednék. Nyíregyháza és környéke.
NYIREGYHÁZI sok szabadidővel rendelkező HÁZIBARÁTOT keresünk!
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen
Vibered legyen
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen

Vibered legyen
Sziasztok! Hölgyekel és hpárokkal ismerkednék Debrecenbe és környékén napközbeni talira!
Üzeneteket a privátban várom! Adatlapomomat olvasd el!
Üzeneteket a privátban várom! Adatlapomomat olvasd el!
Sziasztok! Hölgyekel és hpárokkal ismerkednék Debrecenbe és környékén napközbeni talira!
Üzeneteket a privátban várom! Punciba élvezésel is, akár baba csinálást is vállalom, a még beszéltek alapján!!!! Adatlapomomat olvasd el!
Üzeneteket a privátban várom! Punciba élvezésel is, akár baba csinálást is vállalom, a még beszéltek alapján!!!! Adatlapomomat olvasd el!
Debrecen és környékén ma délelőtt térdelnék.
Olyan elhanyagolt lányt,nőt,asszonyt keresek akinek lelki társa és virtuális szex partnere lehetnék.Én egy 38 éves,nem független srác vagyok aki csak sodródik az árral.Amit konkrétan szeretnék,hogy Skype-on néha megbeszéljük egymás dolgait aztán pedig egy kiadós közös masztival kielégítsük egymást és meg adjuk a másiknak amit otthon nem kap meg.Ha magadra ismertél,írj bátran privát üzenetet,nem harapok!