Helló! Én egy ápolt, sportos, független, romantikus Nyíregyházi, 40-es férfi vagyok. Ápolt vidám Hölgyet keresek kortól, alkattól függetlenül, szabadidőm kellemes eltöltésére Szabolcs-Hajdú megyéből. Alkalmi de hosszútávú diszkrét, kötetlen kapcsolatot szeretnék. Közös programok, igényes szeretkezéssel fűszerezve. Napközben, esténként, vagy akár hétvégén is ráérek. Ha magadra ismertél várom leveled! Elérhetőségem: Privát Üzenetben!

Ápolt férfiként párral ismerkednék
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a hölggyel!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a hölggyel!
Üdv

Sziasztok. Hölgyhöz,Párhoz,a hölgy örömére szívesen csatlakoznék. Priv.levelet várok. Köszönöm.
Feleséget szopatné Hajdúból. Üdv normális pasi.
sziasztok akinek tetszenek a kepeim irjon nyugodtann not part keresek bekes vagy szolnok megyebol helyem van de utazom is
Sziasztok . Szombaton Debrecenben keresünk valamilyen izgalmas programot . . .
Sziasztok !
Ma pasi aki eljönne és az kocsijában szórakoztatnám
Szolnok megye
Ma pasi aki eljönne és az kocsijában szórakoztatnám
Szolnok megye
Sziasztok hölgyet vagy párt keresek Jászberény és környékén
60+-os hölgyet keresnék közös huncutságra
Nyíregyházán valakit egy kölcsönös érdekelne??
Komoly szándékú férfinek odaadnám használatra Debrecen mellett. Kedd délelőtt aktuális.
Záhony Kisvárda vonalon keresek hölgyt
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
ápolt férfiként párral ismerkednék ha igénylik a biszexben is benne vagyok kor-alkat nem számit utazni tudok
Szia! Szívesen ismerkednék Nyíregyházán ha még aktuális!
(Ez egy válasz CSilla202075 üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgalmas párokat keresek Hajdú-ból. Üdv normális pasi
Szia! Én vagyok!
(Ez egy válasz CSilla202075 üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
nyiregyháza valaki ??
Sziasztok! Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik a nagy és vastag intimet! Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj bátran!