2 pasi párt vagy lányt keres Szabolcs megyében.
sziasztok bekes megyei helyel rendelkezo igenyes pasi vagyok not part keresek ,de utazom is arckepet privat uzibe kuldok
Szombaton napközben keresek hölgyet fürdőzni, vagy szaunázni nem muszáj semminek történni csak ismerkedhetünk is
( akár párral is)

20cm feletti kemény eres farkú férfit keresünk házibarát pozicióra hosszútávra, cuckold, duplafarkas sexre..
Légy ápolt igényes, szőrtelen
Hölgytagunk DD-mell formás popsi
Légy ápolt igényes, szőrtelen
Hölgytagunk DD-mell formás popsi
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok.Szabolcs megyében keresünk Páromnak(22L) masszőr srácot.Max 30éves korig,intelligens,ápolt légy.Ha szeretnél egy fiatal lányt masszírozni akkor keres.Ha esetleg nem viszonozza akkor természetesen fizetek érte.
Debrecenbe ma térdelnék
ápolt férfiként párral ismerkednék
Mély torkozó feleséget keresek Hajdú-ból, létezik

Szia!Partnert keressünk egy szimpatikus , hellyel rendelkező nagy méretű férfi személyében .
Szexpartnereket keresek!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Sziasztok! Hölgyekel és hpárokkal ismerkednék Debrecenbe és környékén napközbeni talira!
Üzeneteket a privátban várom! Punciba élvezésel is, akár baba csinálást is vállalom, a még beszéltek alapján!!!! Adatlapomomat olvasd el!
Üzeneteket a privátban várom! Punciba élvezésel is, akár baba csinálást is vállalom, a még beszéltek alapján!!!! Adatlapomomat olvasd el!
Sziasztok! Hölgyekel és hpárokkal ismerkednék Debrecenbe és környékén napközbeni talira!
Átlagos igényes pár kizárólag hellyel rendelkező (akár panzió is) pasit keres!
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Hozzánk hasonló partnereket keresünk, lehetőleg a közelünkből.
Hozzánk hasonló partnereket keresünk, lehetőleg a közelünkből.
Sziasztok.
Marcius elso vagy masodik hetvegejere (pentek/szombat delutan es este)bekescsabai helyszinnel keresek parom szulinapjara ferfit/akat/part masszazstudassal (biszex erdeklodes elonyben) meglepetesnek.Kor 35-50 ev kozott,suly max 80 kg.Tobbesben gyakorlott par vagyunk,tehat tudom hogy milyen partnert akarok/unk.A masszazs lenne a ''ajandek'',utana erotika minden modon...
Nemcsak szex henem lazulos program is,ugyhogy csak megfelelo kommunikacios keszseggel,kulalakkal es viselkedessel felvertezve keress!Van kozos regisztracionk is,de mivel parom is nezi az oldalt es nem szeretnem hogy megneszelje a dolgot ....
Eloszor kuldok egy standard levelet a reszletekkel,ha ez neked ok felvesszuk a kapcsolatot es megbeszeljuk a tobbit.Fotok az adatlapon,reszletek privatban.
Koszonom.
Marcius elso vagy masodik hetvegejere (pentek/szombat delutan es este)bekescsabai helyszinnel keresek parom szulinapjara ferfit/akat/part masszazstudassal (biszex erdeklodes elonyben) meglepetesnek.Kor 35-50 ev kozott,suly max 80 kg.Tobbesben gyakorlott par vagyunk,tehat tudom hogy milyen partnert akarok/unk.A masszazs lenne a ''ajandek'',utana erotika minden modon...

Koszonom.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Szombat délutánra. Keresünk Nyíregyházán hellyel rendelkező fogadni tudó pasit. Szexuális életünk szinesitésére. A hölgy kenyeztetesere.
Sziasztok,péntek éjszaka szeretnék találkozni egy kedves házaspáral!ápolt,igényes férfi vagyok,adatlapomon fotók valósak!