ápolt férfiként párral ismerkednék
Mély torkozó feleséget keresek Hajdú-ból, létezik

Szia!Partnert keressünk egy szimpatikus , hellyel rendelkező nagy méretű férfi személyében .
Szexpartnereket keresek!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Sziasztok! Hölgyekel és hpárokkal ismerkednék Debrecenbe és környékén napközbeni talira!
Üzeneteket a privátban várom! Punciba élvezésel is, akár baba csinálást is vállalom, a még beszéltek alapján!!!! Adatlapomomat olvasd el!
Üzeneteket a privátban várom! Punciba élvezésel is, akár baba csinálást is vállalom, a még beszéltek alapján!!!! Adatlapomomat olvasd el!
Sziasztok! Hölgyekel és hpárokkal ismerkednék Debrecenbe és környékén napközbeni talira!
Átlagos igényes pár kizárólag hellyel rendelkező (akár panzió is) pasit keres!
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Hozzánk hasonló partnereket keresünk, lehetőleg a közelünkből.
Hozzánk hasonló partnereket keresünk, lehetőleg a közelünkből.
Sziasztok.
Marcius elso vagy masodik hetvegejere (pentek/szombat delutan es este)bekescsabai helyszinnel keresek parom szulinapjara ferfit/akat/part masszazstudassal (biszex erdeklodes elonyben) meglepetesnek.Kor 35-50 ev kozott,suly max 80 kg.Tobbesben gyakorlott par vagyunk,tehat tudom hogy milyen partnert akarok/unk.A masszazs lenne a ''ajandek'',utana erotika minden modon...
Nemcsak szex henem lazulos program is,ugyhogy csak megfelelo kommunikacios keszseggel,kulalakkal es viselkedessel felvertezve keress!Van kozos regisztracionk is,de mivel parom is nezi az oldalt es nem szeretnem hogy megneszelje a dolgot ....
Eloszor kuldok egy standard levelet a reszletekkel,ha ez neked ok felvesszuk a kapcsolatot es megbeszeljuk a tobbit.Fotok az adatlapon,reszletek privatban.
Koszonom.
Marcius elso vagy masodik hetvegejere (pentek/szombat delutan es este)bekescsabai helyszinnel keresek parom szulinapjara ferfit/akat/part masszazstudassal (biszex erdeklodes elonyben) meglepetesnek.Kor 35-50 ev kozott,suly max 80 kg.Tobbesben gyakorlott par vagyunk,tehat tudom hogy milyen partnert akarok/unk.A masszazs lenne a ''ajandek'',utana erotika minden modon...

Koszonom.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Szombat délutánra. Keresünk Nyíregyházán hellyel rendelkező fogadni tudó pasit. Szexuális életünk szinesitésére. A hölgy kenyeztetesere.
Sziasztok,péntek éjszaka szeretnék találkozni egy kedves házaspáral!ápolt,igényes férfi vagyok,adatlapomon fotók valósak!
Parosunk ferfitagja Házibarát állást keres hetero alapon igényes Nyiregyházi párnál
Sziasztok!! Szombat délután este párt meglátogatnék….. akár csak nézném őket esetleg a hölgyet kényeztetném a párja előtt vele együtt….. szívesen masszíroznám a hölgyet kezdésként….. diszkrét, igényes, megbizható nem független ffi!!!!
Sziasztok! Párt keresnénk,CSAK PÁRT!!!! Szombat estére ( 01.28.-ra) Természetesen hosszabb távra is! Utazni tudunk,fogadni sajna most nem. De szállás foglalásban is benne vagyunk. Legyetek szívesek ,ne ide írjatok,hanem privát üzenetet várunk,ha szimpatikusak találjátok a profilunk!
Nyíregyen napközben keresek pasit vagy olyan párt ahol a pasi bi? Ki szeretném próbálni a szopást.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Szombat délutánra. Keresünk Nyíregyházán hellyel rendelkező fogadni tudó pasit. Szexuális életünk szinesitésére. A hölgy kenyeztetesere.
Imádom a hölgyeket kényeztetni és látni ahogy a fellegek közt járnak.Látni ahogy a kéj és a vágy magával ragad!
Szeretném ezt én kihozni belőled akár egy rövid nyelvpörgetős franciával,akár egy minden téren odaadó kellemes együttléttel ahol tiéd minden figyelem!
Lehetek az érzéki szeretöd,az álmaidban elképzelt legvadabb rosszfiúd vagy ha arra vágysz egy igazi rajtad uralkodó domináns alfa!
Csakis rajtad áll mire vágysz én 100%-ban odateszem magam,hogy teljesítsem!
Szeretném ezt én kihozni belőled akár egy rövid nyelvpörgetős franciával,akár egy minden téren odaadó kellemes együttléttel ahol tiéd minden figyelem!
Lehetek az érzéki szeretöd,az álmaidban elképzelt legvadabb rosszfiúd vagy ha arra vágysz egy igazi rajtad uralkodó domináns alfa!
Csakis rajtad áll mire vágysz én 100%-ban odateszem magam,hogy teljesítsem!
Igényes Nyiregyházi pár vagyunk , bisex NŐT keresünk
Nyíregyháza
Helyünk van
Nyíregyháza
Helyünk van