Debrecen és környékén szopható pasit keresek ma
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Helló! Én egy ápolt, sportos, független, romantikus Nyíregyházi, 40-es HETERO férfi vagyok. Ápolt vidám Hölgyet(NŐT!!!) keresek kortól, alkattól függetlenül, szabadidőm kellemes eltöltésére Szabolcs-Hajdú megyéből. Alkalmi de hosszútávú diszkrét, kötetlen kapcsolatot szeretnék. Közös programok, igényes szeretkezéssel fűszerezve. Napközben, esténként, vagy akár hétvégén is ráérek. Ha magadra ismertél várom leveled! Elérhetőségem: Privát Üzenetben!

Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part vagy fiatal nem szoros nem macis pasit ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Lányt vagy Bi Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra

Debrecenben csinos masszörlányt keresek,
Kit tudtok ajánlani?
Kit tudtok ajánlani?
Hajdúból keresek izgalmas őrült párokat

Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Laza kapcsolatot keresek, lány, pár, fiú
Ma délelőtt Nyíregyháza és 20kke valaki szeretne szopni?
Szabolcs megyében ma valaki?
sziasztok bekes megyei helyel rendelkezo igenyes pasi vagyok not part keresek ,de utazom is arckepet privat uzibe kuldok
Biszex párral ismerkednék
Szimpatikus hetero pasinak szívesen megmutatnám Maya videoit személyesen Debrecenben. Hetero vagyok. Ha eléggé felizgat, és szimpi vagy utána hármasban is talizhatunk.
Debrecen Nyiregy vonalon aki kalandot keres?
Sziasztok,
Szolnoki fiatal lányt keresnék aki holnap a délelőtt folyamán meglátogatna és kiélveznénk egymás testét.
47 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Szolnoki fiatal lányt keresnék aki holnap a délelőtt folyamán meglátogatna és kiélveznénk egymás testét.
47 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
sziasztok szivesen ismerkednék veletek
(Ez egy válasz bi pasi párt üzenetére (2023. 01. 27. péntek 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 27. péntek 17:15

Lányt vagy Bi Párt keresek.

Miért Hajdu Biharban hirdetsz akkor ?
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2023. 01. 30. hétfő 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 30. hétfő 14:35

Találkoznék nyitott gondolkodású,laza jófej heteró úrral,fiúval aki szívesen megnézné velem ex barátnőm amatőr szexfilmjét.Ígérgetők elfoglaltak kerüljenek.Csak olyan írjon aki valóban el is akar jönni!Fiatal igényes srác vagyok!
PESTMEGYE!elérhetőséget írj!Szállás megoldott.
Találkoznék nyitott gondolkodású,laza jófej heteró úrral,fiúval aki szívesen megnézné velem ex barátnőm amatőr szexfilmjét.Ígérgetők elfoglaltak kerüljenek.Csak olyan írjon aki valóban el is akar jönni!Fiatal igényes srác vagyok!