Sziasztok
Ma délutánra vagy, estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma délutánra vagy, estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra pártól se zárkózunk el helyünk van
Sziasztok vasárnap nem jöttök?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 10. péntek 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 10. péntek 13:32
Törölt felhasználó (4690368)

Holnap Debrecen aquaticum esti fürdőzés? Fiú, pár? Mi ott leszünk

Holnap Debrecen aquaticum esti fürdőzés? Fiú, pár? Mi ott leszünk

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Debrecen és környékén ma szopnék.
Sziasztok. 23 eves macis srác vagyok. Most estere keresem utazni tudo kanos partneremet. Nagyhegyesen lakok. Irj ha erdekel a dolog.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Hölgyet lányt keresek aki az úrnőm lenne és nyalatná finom punciját rendszeresen! Minden megoldás érdekel! Én egy negyvenes nyíregyházi férfias mackós pasi vagyok!
LÁNYOK!! 28 éves vékony kedves fiatal pasi lányokat, hölgyeket keres hasonló korosztályban Skype beszélgetéshez, masztihoz, amiből később bármi alakulhat.
Ne habozz, nyugodtan vegyél fel skype-on, mindenkinek válaszolok, nem harapok.
Üdv.: Molnár Roland
Ne habozz, nyugodtan vegyél fel skype-on, mindenkinek válaszolok, nem harapok.
Üdv.: Molnár Roland
Párt , házaspár ki ma ráér szexre irjon privire hely ok
sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra pártól se zárkózunk el helyünk van

Hölgyet kényeztetnék Debrecen és környéke!
Sziasztok! Ma este 6 után nincs kedve valakinek Vásárosnaményban szopni ? Szívesen lennék az áldozata a 2 órás kimenőm alatt.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Vasárnapra keresek szopni imádot.hatvan és környékén.ápolt diszkrét vagyok
Sziasztok! Szabolcs megyei házaspár keres nirmális inteligens valós pasit nagy vastag intim mérettel min. 20/5 cm harmadiknak a hölgy örömére. Üzeneteket privátba képpel.
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part vagy fiatal nem szoros nem macis pasit ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Sziasztok!
Adatlapunkon leírtak alapján, hozzánk hasonló partnereket keresünk, hosszú távra, lehetőleg a közelünkből. Helyünk van, de utazni is tudunk.
Adatlapunkon leírtak alapján, hozzánk hasonló partnereket keresünk, hosszú távra, lehetőleg a közelünkből. Helyünk van, de utazni is tudunk.
Üdv.
Ápolt fiatal molett srác vagyok, egy gyors autós partnert szívesen megfejnék... Jászladány környékén. Diszkréció 100% adott
Ápolt fiatal molett srác vagyok, egy gyors autós partnert szívesen megfejnék... Jászladány környékén. Diszkréció 100% adott