Debrecenbe ma délután szopnék.
Sziasztok. Szabolcsban keresek kanos pasit.
Diszkrét úri emberként,Hölgyeknek nyalok,párja jelenlétében is,párok esetében mindkét felet kényeztetem.
Sziasztok! Debrecen környéki pasi aki tud utazni most párhoz, van most itt?
Idösebb 50 feletti nöket szopatnék és seggbe dugnék. Nem baj ha házas vagy
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part vagy fiatal nem szoros nem macis pasit ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Sziasztok! Pár ismeretségét keresem hosszútávra Nyíregyházán a hölgy örömére csatlakoznék. Megbízható. Alós személy vagyok. Adok elérhetőséget is.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Ma Szabolcs megyében valaki?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok. Nyíregyháza és környékén ismerkednék hölgyekel vagy párokkal.
Sziasztok
Kifejezetten nagy vagy extrém nagy mellű hölgyet keresek Szabolcs megyében vagy párhoz csatlakoznèk ahol a hölgy tagnak nagy cicije van.
Részletek privátban.
Kifejezetten nagy vagy extrém nagy mellű hölgyet keresek Szabolcs megyében vagy párhoz csatlakoznèk ahol a hölgy tagnak nagy cicije van.
Részletek privátban.
ápolt férfiként biszex kapcsolatott keresek
Helló! Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk egyedülálló hölggyel!!

sziasztok feleseget dugnek a ferje elott vagy vele közösen. vannak.e itt erre nyitott párok?
Találkoznék ma valakivel
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony fiú vagyok.
Ilyen gyönyörű cicivel nem lesz nehéz. Nagyon bejön nekem a csajszi...
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2023. 02. 11. szombat 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 11. szombat 13:25

Többes szex terén tapasztalt házaspárként keressük partnereinket szexuális életünk színesítésére. Átutazók, Romák kérjük kíméljenek.
Biszex pasi debrecenbe?
Miről lehet felismerni titeket?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 10. péntek 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 10. péntek 13:32
Törölt felhasználó (4690368)

Holnap Debrecen aquaticum esti fürdőzés? Fiú, pár? Mi ott leszünk