Pár , házaspár, hely ok,de utazok is. Privire
Sziasztok!! Péntek este párt, házaspárt meglátogatnék…… kényeztetném a hölgyet a párja előtt vele együtt, vagy csak nézném őket…… Üdv
Helló! Én egy ápolt, sportos, független, romantikus Nyíregyházi, 40-es HETERO férfi vagyok. Ápolt vidám Hölgyet(NŐT!!!) keresek kortól, alkattól függetlenül, szabadidőm kellemes eltöltésére Szabolcs-Hajdú megyéből. Alkalmi de hosszútávú diszkrét, kötetlen kapcsolatot szeretnék. Közös programok, igényes szeretkezéssel fűszerezve. Napközben, esténként, vagy akár hétvégén is ráérek. Ha magadra ismertél várom leveled! Elérhetőségem: Privát Üzenetben!

Bizony, alakul
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2023. 02. 19. vasárnap 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 19. vasárnap 18:22

Sziasztok,
Igen, lassan itt van a debreceni, jól sikerült pótszilveszteri bulin megálmodott elő-Nőnapi parti ideje, ahol a korábbiakhoz hasonlóan elszánt, lelkes és altív csapat részvételére lehet számítani, az ünnepeltek örömére!
Igen, lassan itt van a debreceni, jól sikerült pótszilveszteri bulin megálmodott elő-Nőnapi parti ideje, ahol a korábbiakhoz hasonlóan elszánt, lelkes és altív csapat részvételére lehet számítani, az ünnepeltek örömére!

Sportos igényes bi fiúként csatlakoznék párokhoz mindkét fél örömére.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Havi 1-2 éjjeli rapid randira keresek hölgyet Levelek-Újfehertó útvonalon.
Sziasztok!
Kecskemét és környékén olyan párt keresnék akikhez lehetne csatlakozni és esetleg kedvelt náluk a szendvicsezés.
Utazni tudok illetve a fogadás is megoldható.
Kecskemét és környékén olyan párt keresnék akikhez lehetne csatlakozni és esetleg kedvelt náluk a szendvicsezés.
Utazni tudok illetve a fogadás is megoldható.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék 3.nak, valamint hölgy partnerem keresem Szolnokon. Ha felkeltettem.érdeklődésed írj!
Zoli
Párhoz csatlakoznék 3.nak, valamint hölgy partnerem keresem Szolnokon. Ha felkeltettem.érdeklődésed írj!
Zoli
Időszakosan szivesen meglátogatnálak titeket
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2023. 02. 20. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 20. hétfő 15:00

Sziasztok!
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keressük partnereinket hosszú távra. Helyünk van.
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keressük partnereinket hosszú távra. Helyünk van.
Sziasztok! Debrecenbe a TEVA környékén szívesen találkoznék hölgyel v lánnyal, február 22 kén 16 órra után!
Üzit privátba kérném, elérhetőséget
Sziasztok olyan párok vannak e itt ahol a férjet izgatná ha elotte sexelnek a felesegevel? (Cuckold) Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok olyan párok vannak e itt ahol a férjet izgatná ha elotte sexelnek a felesegevel? (Cuckold) Hely kellene utazni tudok!
Nyíregyházán aktív méretes??
Sziasztok! Debrecenbe a TEVA környékén szívesen találkoznék hölgyel v lánnyal, február 22 kén 16 órra után!
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Helló sziasztok! 38 éves házas pár vagyunk, mik is szeretnénk ismerkedni
(Ez egy válasz egyfiatalpar üzenetére (2023. 02. 21. kedd 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 21. kedd 10:48

Párokat keresünk minden földi jóra
célunk egy hosszabb barátság kialakitasa!
Puszi

Puszi
Párokat keresünk minden földi jóra
célunk egy hosszabb barátság kialakitasa!
Puszi

Puszi
Találkozni akaró hölgyet keresek!!!