Biszexpartnert keresek hölgy úr v párszemélyében,jászberény és a megyeterületén.
Sziasztok,
26 éves srácként, lányt vagy párt keresnék kellemes percek eltöltésére. Rövidebb vagy hosszabb távra is az adatlapom szerint.
26 éves srácként, lányt vagy párt keresnék kellemes percek eltöltésére. Rövidebb vagy hosszabb távra is az adatlapom szerint.
Sziasztok! A régióból keresek kortól függetlenül életvidám párokat. 35 éves hetero srác vagyok. Korrekt, értelmes embereket keresek.
Sziasztok! A régióból keresek kortól függetlenül életvidám párokat. 35 éves hetero srác vagyok. Korrekt, értelmes embereket keresek.
Sziasztok!
Adatlapunkon leírtak alapján keressük partnereinket, hosszú távra, lehetőleg a közelünkből.
Adatlapunkon leírtak alapján keressük partnereinket, hosszú távra, lehetőleg a közelünkből.
hármasra keresünk bi vagy meleg pasit vékony átlagos sportos testalkatú pasikat keresünk a régióban helyünk van
Ennyi.________________

Sziasztok!Ma napközben ráérő párt keresek Nyíregyháza és környékén
Nyiradonybol keresnek párt

Sziasztok !Hajdúböszörményben keresek kényeztetésre vágyó hölgyet!Helyem van

Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!

Sziasztok adatlapunk alapján keresnénk
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Házaspárral ismerkednék
sziasztok feleseget dugnek a ferje elott (cuckold)ha vannak itt erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudok
50éves hetero házaspár profi masszőrt keres a feleség kényeztetésére
Ma estére keresünk ffit harmadiknak aki tud utazni
Üdvözlök mindekit!
Hölgyel ismerkednék!
Odaadó adni,kényeztetni imádó pasi.
Hölgyel ismerkednék!
Odaadó adni,kényeztetni imádó pasi.
Sziasztok
Ma délutánra vagy, estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma délutánra vagy, estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.

Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.