Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok! Szolnok -Mezőtúr kornyeken valaki ma ra er talira ?
Sziasztok!lányok egymás örömére keressünk biszex lány tagú párt.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

sziasztok feleseget dugnek a ferje elott (cuckold)ha vannak itt erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudok
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Nyíregyházán hellyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy pasikat. Szexuális életünk szinesitésére. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz.
Helló! Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk egyedülálló hölggyel!!

Jászság útvonalon most autós partner cumiztatna most?
Szolnok megyében keresnék képesítéssel rendelkező masszőrt, aki páromat előttem megmaszírozná. Egyelőre érdeklődés terén.
Sziasztok! 27 éves, nőies, női fehérneműs, helyes arcú szubmisszív CD-ként keresnénk domináns, férfias testfelépítésű és megjelenésű férfiakat Borsod és Szabolcs megyékből.
Jászsági hölgyek? akár autóban is
Mai napon (márc. 4.szombat) nőt vagy párt keresünk Nyíregyházán. Írj üzit ha felkeltettük érdeklődésedet.
Rólunk: hölgy 28 éves, molett, magas, barna hajú és szemű, nagy mellű, nagy popsijú. Úr 50 éves, jó adottságokkal megáldott, ősz hajú, barna szemű...
Rólunk: hölgy 28 éves, molett, magas, barna hajú és szemű, nagy mellű, nagy popsijú. Úr 50 éves, jó adottságokkal megáldott, ősz hajú, barna szemű...
Szép napot ! Mai nap folyamán (márc. 04. szombat) délután/este/éjjel...Szolnok környékét autóval útba ejtő PÁRT keresnék...Akik megengednék, hogy (akár csak) végignézzem Őket, autójukban... Ha van igény többre, természetesen OK, De NEM feltétel... Ápolt, igényes, intelligens, nem tolakodó Férfiként...
Sziasztok!
Igényes nőt , párt keresem.
Magas ápolt normális szőrtelen pasi vagyok helyem van
Nyíregyháza
Igényes nőt , párt keresem.
Magas ápolt normális szőrtelen pasi vagyok helyem van
Nyíregyháza
Biszex és melegpartnert keresek,jászberényben és környékén.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Ma este keresünk hátaspárokat szép igényes környezetben fogadunk, ápolt csinos hölgytagú pár vagyunk Szarvason! Itt alvás adott . Kellemes környezet kültéri jakkuzi- szauna kellemes zene szex izgalmasan.
Ma este keresünk hátaspárokat szép igényes kornyezetben fogadunl ápolt csinos hölgytagú pár vagyunk. Szarvason! Itt alvás adott . Kellemes környezet kültéri hakkuzi kellemes zene szex izgalmasan.
Igényes kedves párral ismerkednèk.Előre is köszönöm a megkeresést.