irttam
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 06. hétfő 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 06. hétfő 19:24
Törölt felhasználó (120265)

Sziasztok!
Ápolt, igényes, helyes 30-as srác 50 feletti hölgyet keres Jászberény környékén, inkább hosszútávú huncutkodásra helyem van, de utazni is tudok, esetleg autós találka is megoldható.
Ápolt, igényes, helyes 30-as srác 50 feletti hölgyet keres Jászberény környékén, inkább hosszútávú huncutkodásra helyem van, de utazni is tudok, esetleg autós találka is megoldható.
Holnap délutáni party lehetőséget keresek!
Sziasztok! Van itt Debrecen v környékén hölgy v hpár akivel lehet isxmerkedni?? Privátba kérném az üzit, és adjatok elérhetőséget. Van vibered m és whatsapp is, lehetek bi beálitotságuak is.
csütörtök délutánra keresünk uni vagy aktív urat hármasra. Mindketten 60-as ffiak vagyunk. Hely van, igaz nem a legtökéletesebb..... debrecen környéke.
Sziasztok!
Sziasztok,péntek éjszakára keresek,megbízható párt! Találkoztam már innen párokkal úgyhogy ha szeretnétek csekkolhatok is
értelmes kedves jó humorú férfi vagyok!adatlapomon fotók valósak!

Nőnapi ajándékként térítésmentes erotikus masszázs lehetőségre lehet jelentkezni, a szabad időpontok függvényében.
Pároknak 4 kezes masszázs oktatást is tartok mindkét fél részére, ahol a pár egyik tagja a segítségemmel/irányításommal megtanulja az erotikus masszázs alapvető felépítését.
Egy hétköznapi és egy hétvégi időpontom van jelenleg szabadon
Pároknak 4 kezes masszázs oktatást is tartok mindkét fél részére, ahol a pár egyik tagja a segítségemmel/irányításommal megtanulja az erotikus masszázs alapvető felépítését.
Egy hétköznapi és egy hétvégi időpontom van jelenleg szabadon
Ibrány környékén ma este kivernék egy szép ápolt F...t kölcsönösen! Autóst kalandra keresek ápolt érett ff-t , ha kell üzemanyagba beszállok. Én 40-es ápolt heteró kapcsolatban élő diszkrét ff. vok. Üdv!
Párral ismerkednék
Igényes magas pasi PÁRT keres !
Házibarát szerepre!
Helyem van!
Komoly normális hetero párok jelentkezését várom
Házibarát szerepre!
Helyem van!
Komoly normális hetero párok jelentkezését várom
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Összeszokott férfi páros csatlakozna hölgyhöz párokhoz.Utazni tudunk de fogadni is Miskolcon
Ma délután 5 körül nyiregyi vasútállomáson szopnék, írj ha érdekel.
Sziasztok. Ma délután nyiregy vagy környékén kanos pasit szopnék.
Nyíregyházán a kör wc gloryholenal vagyunk párként.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas kozben is vannak-e erre nyitott párok?
Biszexpartnert keresek jászberényben és környékén.
Sziasztok ma estére keresnénk bi passzív pasit akinek van Vibere és el is jön Debrecenben van helyünk
Nyíregyházán idősebb párt keresek.Vékony aranyos srác vagyok.