Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Ma a debreceni termálban valaki? 18-ig itt vagyunk!
Boldog Nőnapot a hölgyeknek! Puszi nektek.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hali 24.Aktív vagyok barmit meg hallgatok Szolnokon autóm van!
Összeszokott férfi páros csatlakozna hölgyekhez és párokhoz.Utazni tudunk és fogadni is Miskolcon
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Igényes magas pasi PÁRT keres !
Házibarát szerepre!
Helyem van!
Komoly normális hetero párok jelentkezését várom
Házibarát szerepre!
Helyem van!
Sziasztok..18. Házi swinger SZARVASON kb 15 pár -20 pár. Sültes tálak teraszon nagy zene diszkó fények jakkuzi szauna feancia ágyas szobák bulizzunk egy jót reggelig szex izzadásig ..
Autós kalandozókat keresek Debrecenből
nagyerdőn

Páromról készült szexi fotókat, videókat mutatnék, cserélnék. Személyesen is. Diszkréció adott és elvárt!

Házibarát szerepre!
Helyem van!
Házibarát szerepre!
Helyem van!
Sziasztok lányt hőlygyet keresek kőzős kamerázás vagy csak beszélgetés korhatár nélkül. Lehetsz kezdő is vagy csak néznél beszélgetnél aban is partnervagyok.
Izgat a leskelődés vagy újdolgokat probálnálki? Vegyélfel skype-ra! rodger.rodger2
Izgat a leskelődés vagy újdolgokat probálnálki? Vegyélfel skype-ra! rodger.rodger2
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve partnereket keresek közös tartalomgyártásra.
Párral ismerkednék biszexben is benne vagyok
Sziasztok. 23 eves passzív macis srác vagyok. Mai napra 2oraig keresem mindenre nyitott kanos partneremet Nagyhegyesen. Írj ha érdekel a dolog.
Házibarát szerepre!
Helyem van!
Házibarát szerepre!
Helyem van!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok Március 18 Szombaton kb 15 páros szex bulit tartunk Szarvason..már lehet jelentkezni! 20-50 es korosztály csinos hölgytagú ápolt parokkal! Teraszon nagy zene italozás disco fény Jakkuzival szaunával finom sültes tálak rantott husik töltött húsok finom köretek..és persze finom szex izzadasig..jó nagy zene a teraszon buli tanc s szobákban francia ágyasok sex! Ne maradjatok le! Szép zavartalan környezetben!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
irttam
(Ez egy válasz Necc1956 üzenetére (2023. 03. 06. hétfő 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 06. hétfő 19:34

csütörtök délutánra keresünk uni vagy aktív urat hármasra. Mindketten 60-as ffiak vagyunk. Hely van, igaz nem a legtökéletesebb..... debrecen környéke.