Holnap 11-ig Nyiregyen bármi IS érdekel
Sziasztok!
Van itt igényes, szexéhes hölgy ma estére? Hellyel rendelkezem.
Van itt igényes, szexéhes hölgy ma estére? Hellyel rendelkezem.
Sziasztok!
Ma estére keresünk egy úriembert aki csupán nézne a párommal az aktusunkat. Semmilyen módon nem szállhat be
Ha írsz legyen fent rólad valami kép és nem a farkadról.
Ma estére keresünk egy úriembert aki csupán nézne a párommal az aktusunkat. Semmilyen módon nem szállhat be

Ha írsz legyen fent rólad valami kép és nem a farkadról.

Mi is megyünk

Sziasztok
Ma délutánra vagy, estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Hely van Nyíregyházán.
Ma délutánra vagy, estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Hely van Nyíregyházán.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Hogy mennyi jó csaj van itt!
NYIREGYHAZAN igényes NŐT , PÁRT KERES , magas potens pasi
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

sziasztok! keresek kortól függetlenül életvidám párokat. 35 éves hetero srác vagyok. Korrekt, értelmes embereket keresek. utazni tudok, helyem van.
Sziasztok! Ma egy kis esti szórakozásként szívesen meglátogatnék egy hölgyet/párt. Tudok utazni talán helyem is van.
Sziasztok holnap hétfő hajnalban szívesen utaznák Debrecen Tiszafüred közt ha valakinek van kedve egy kedves normális ápolt macis pasihoz az írjon szívesen benne vagyok minden jóban !
Szabolcsi csaj találkozásra van?
Biszexpartnert keresek jászberényben éskörnyékén.
Ibrány környékén ma este kivernék egy szép ápolt F...t kölcsönösen! Autóst kalandra keresek ápolt érett ff-t , ha kell üzemanyagba beszállok. Én 40-es ápolt heteró kapcsolatban élő diszkrét ff. vok. Üdv
Ma este jó méretű pasival taliznánk.
Üzik privátba.
Üzik privátba.
Ismerkednék párral vagy hölggyel debrecenből !
Nyíregyházán irányítani szerető idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Szolnokon ma párhoz csatlakoznék!
28 éves, nőies szub CD szolgálna domináns férfit. Leginkább az alárendelt szerep és a kemény bánásmód izgatna, nem baj az átlag feletti méret. Izmos, vagy telt, férfias testalkatú pasik jelentkezését várom (90kg+), akik fizikailag is szeretik dominálni a partnerüket szex közben.