Szoboszlón szopnék csütörtökön
Jászsági nőt keresek minden jóra.
Össze szokott megbizható férfi páros csatlakozna hölgyekhez párokhoz.Csak valos ápolt párok hölgyek.Sajnos sok itt a kamus belefutottunk pár valotlanságba.Diszkrécio ápoltság potencia adott.Utazni és fogadni is tudunk Miskolcon
Igényes , nőt párt keresem
Helyem van
NYIREGYHAZA
Helyem van
NYIREGYHAZA
Sziasztok De kar,hogy csak most látom.Szivesen benne lettem volna

Sziasztok De kar,hogy csak most látom.Szivesen benne lettem volna
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2023. 03. 09. csütörtök 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 09. csütörtök 08:39

Ma Nyiregyházán az élményfürdőben normális pasi aki páromat el csábítaná? 10 órától ott leszünk.
Sziasztok. Ezt de kár,hogy nem láttam időben,szívesen benne lettem volna :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 09. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 09. csütörtök 08:15
Törölt felhasználó (4634622)

Debreceni párokat sex fotóznék (csak fotó nem érintek senkit) igény esetén saját eszközükkel elkerülve annak halvány gyanúját is hogy illetéktelen kezekbe kerülnek a képek
Pár napot Hajdúszoboszlón leszek a közeljövőben. Potens, nem dohányzó, hellyel rendelkező hetero férfi jelentkezését vàrom 40 éves korig. Részleteket privátban. Az adatlapomon szerepel, hogy mi érdekel
Biszexpartnert keresek jászberényben éskörnyékén.
Szia. Én szívesen lennék a parnerem,ha szeretnéd
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 09. csütörtök 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 09. csütörtök 15:47

Törölt felhasználó (4700886)

Független partnerem keresem. Barátság extrákkal. Légy potens, tudd mit akarsz. Ne legyen 30km probléma, nekem sem az. Nyitott, független nő vagyok
Sziasztok!
Jászberény környékén biszex párhoz csatlakoznék.
Természetesen szóló hölgyhöz is.
Cuckold,creampie...bármiben benne vagyok.
Jászberény környékén biszex párhoz csatlakoznék.
Természetesen szóló hölgyhöz is.
Cuckold,creampie...bármiben benne vagyok.
Pár vagy hölgy
(Ez egy válasz Petofike55 üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 13. hétfő 12:27

Ma késő délutáni órakba pat hölgy aki kikapcsolodásra vágyik ? Debrecen és környékén !
Ma késő délutáni órakba pat hölgy aki kikapcsolodásra vágyik ? Debrecen és környékén !
Hajdúszoboszlói élményfürdőben pasi csütörtökön?
Sziasztok! Párokat kukkolnék. Igény esetén be is szállok. Megbízható ,jóképűn nem független pasi vagyok. Helyem van de utazni is tudok. Lehetőleg munkaidőben. Köszönöm.
Szolnok környékén keresek partnert hetero alapon, párokhoz is szívesen csatlakozom.
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Nőt . Párt , nagyfarku pasit keresem
NYIREGYHAZA
NYIREGYHAZA
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Debrecen nagyerdőn izgalmas párokat keresek!