sziasztok! keresek kortól függetlenül életvidám párokat. 35 éves hetero srác vagyok. Korrekt, értelmes embereket keresek. utazni tudok, helyem van.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Nőt . Párt , nagyfarku pasit keresem
NYIREGYHAZA
NYIREGYHAZA

sziasztok! keresek kortól függetlenül életvidám párokat. 35 éves hetero srác vagyok. Korrekt, értelmes embereket keresek. utazni tudok, helyem van.
Sziasztok! Párokat, illetve nőket keresek aki(k)hez csatlakozhatok. Fiatal, magas, sportos pasi vagyok extra nagy és vastag intimmel!
sziasztok teltebb holgyet kényeztetnek vagy ilyen holgytagu párral ismerkednek . Utazni tudok . viber jo lenne!
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok

Törölt felhasználó (4548982)

Sziasztok! Párokat, illetve nőket keresek aki(k)hez csatlakozhatok. Fiatal, magas, sportos pasi vagyok extra nagy és vastag intimmel!
Sziasztok!
Beszélgetés,ismerkedés!?
Egész éjjel elérhető leszek ha valaki nem tudna aludni
Beszélgetés,ismerkedés!?
Egész éjjel elérhető leszek ha valaki nem tudna aludni
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Csütörtökön napközben ráér valaki? Elégítsük ki egymást, hogy jobban teljen a nap.
Hajdúszoboszlón szopnék holnap, holnapután. Aqua palace.
Olyan Nöt ,Hölgyet keresek aki vágyik a szexre!
És szereti a vastag méretet.
Gumival vagy a nélkül!
Akár beleélvezéssel!
Utazni tudok de hely,az jó lenne.
Testalkat nem számit,de higénia igen!
És szereti a vastag méretet.
Gumival vagy a nélkül!
Akár beleélvezéssel!
Utazni tudok de hely,az jó lenne.
Testalkat nem számit,de higénia igen!
Biszexpartnert keresek jászberényben és környékén.
Sziasztok! Péntek estére, Debrecenben keresünk 1-2 potens, intelligens férfit. Aki el is jön nem csak ígérget! Hely van! Telefonszámos és arcképes fotós jelentkezést várunk privátban ha valóban ráérsz péntek este.
Debrecen és környékén ma délelött szopnék
Nagyerdőn keresek autós kalandozókat. Üdv normális pasi
Szerveznénk egy 6-10 fös erotikus napot Miskolcon vagy közelében.Párokat hölgyeket várunk akiket érdekelhet.Pasikat csak a létszám megléte után ha van rá igény.Diszkrécio alap és elvárt.Akit érdekelhet privát üzenetben cserélünk infot
Ma, 17 óra körül, Karcag és környékén keresem passzív partnerem, 18-19 óra körül pedig Debrecenben keresem passzív partnernem.
Én aktív, 33 éves, 18/5 intim méretű pasi vagyok. Harisnya fanok előnyben.
Én aktív, 33 éves, 18/5 intim méretű pasi vagyok. Harisnya fanok előnyben.