Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok, holnap este Debrecenbe ismerkednék szimpatikus párral, hőlggyel. Helyem van de utazni is tudok.
Sziasztok!Szívesen ismerkednénk biszex lány tagú párral.
Sziasztok! Kedves közvetlen társaságot keresek!
Sziasztok
Szolnok megyei párhoz csatlakoznék!
Szolnok megyei párhoz csatlakoznék!
Sziasztok!
Jászberény környékén keresek hölgyet/párt, utazni vagy fogadni is tudok, továbbiak privátban.
Jászberény környékén keresek hölgyet/párt, utazni vagy fogadni is tudok, továbbiak privátban.
Ma este házaspár , pár hely okés, privire pet
NYIREGYHAZAN aktiv pasit keresek
.
.
Sziasztok biszex párt keresek nyiregy és környékén köszönöm
Hajdú-Megyében Biszex kapcsolatot keresek ápolt férfi vagyok párral is ismerkednék
Sziasztok!
Hölgyeim!
Jászberény környékén egy diszkrét pár óra?
Párokhoz is csatlakoznék,akár csak kukkolásra is.
Biszex pár is szóba jöhet.
Hölgyeim!
Jászberény környékén egy diszkrét pár óra?
Párokhoz is csatlakoznék,akár csak kukkolásra is.
Biszex pár is szóba jöhet.
Sziasztok adatlapunk alapján keresnénk.
Ma este (03.17.) pasit keresünk izgalmas dolgokhoz ffi bi kizárt.
Privát üzenetet várunk .... vigyor2
Puszi Pacsi
Privát üzenetet várunk .... vigyor2
Puszi Pacsi
Sziasztok! Ma délután a debreceni termàlban szimpatikus pasi vagy csinos Hölgy tagú pár aki ismerkedne? Privátban írjatok
Hellyel rendelkező párral ismiznénk,szóló PASIK NEM- ezt kérlek vedd figyelembe-. bi nő vagyok, de ez csak egy lehetőség, nem feltétel
Priviben írjatok.

Mai nap ráérő nagyfarkú aktiv pasit keresem.
Nyiregyhaza
.
Nyiregyhaza
.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Nagyméretű pasit keresem vagy bi párt
Hely van
NYIREGYHAZAN
Hely van
NYIREGYHAZAN
Attól,mert másnak más irányú vágyai vannak,nem kellene minősíteni. Lépj túl rajta. Inkább sexelj egyet, feszültséget old.
(Ez egy válasz Nyalooka üzenetére (2023. 03. 16. csütörtök 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)