Ha volna olyan lány vagy pár aki szívesen színesebbé tenné a holnap estèmet, írjon

Házaspárral ismerkednék a biszexben is benne vagyok
NYIREGYHAZAN keresek aktiv nagyméretű bi pasit. Akár sub BDSM is érdekel
Igényes ápolt telhesen szőrtelen bi passziv vagyok
Igényes ápolt telhesen szőrtelen bi passziv vagyok
Sub beállítottságú nőt keresek! Utazni tudok.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok. Mai napra keresem maci kedvelő kanos perverz partneremet Nagyhegyesen. Írj ha erdekel a dolog.
Debrecenbe ma délután szopnék
Haliii. Nőt keresek picit vadabb szexre! 21/F képek az oldalamon! Pest, JNSZ, heves megye előnyben. Akár az automban, de ha van helyed az hatalmas előny lenne! Diszkréció+ápoltság adott és maximálisan elvárt!
Ápolt férfiként párral ismerkednék a biszexben is benne vagyok
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Szia Ildi! Tetszik az adatlapod,örömmel ismerkednék Veled, Skyp-om nincs, de Hangouston, Messendzseren tudunk beszélni, amennyiben Te is elfogadsz. Tiszafüreden élek, lakásom van.
Várom megtisztelő válaszod!
Üdvözlettel: Gabi
Várom megtisztelő válaszod!
Üdvözlettel: Gabi
Sziasztok lányok,asszonyok.Virtuális társam keresem kortól függetlenül akinek virtuális szeretője lehetnék.Ha elhanyagolt vagy esetleg olyan elfojtott titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy nem mersz róluk beszélni de szívesen kipróbálnád esetleg el mondanád valakinek,akkor én vagyok a Te embered.Én egy nem független 38 éves srác vagyok aki hasonló cipőben jár és szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár valódi név nélkül teljesen diszkréten kiélhetjük vágyainkat.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor szeretettel várom privát leveled.Üdv.Tomi
Jászsági vonalon cumiznék autóval rendelkező diszkrét férfit.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Ma Szabolcs megyében valaki?
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ma délután találkozni velem Szabolcs,Hajdú vagy Borsod megyében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon,de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ma délután találkozni velem Szabolcs,Hajdú vagy Borsod megyében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon,de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Tiszalökön szopni szeretőt keresek.
Hol lehet kukkolni ?
(Ez egy válasz pár4349 üzenetére (2023. 03. 18. szombat 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Párt, masszőrt, kukkolót keresünk ma estére.